Razilazimo se kako fizički tako i na neke druge načine...odjednom shvatamo da s tom osobom i nemamo ništa zajedničko osim igre koju smo davno prerasli i jedino što nas veže su uspomene.
Dešava se čak i to da nam ljudi koji su nam bili nakon familije najbitniji u životu postanu stranci.
Posebno ako se ne viđamo jedan duži vremenski period.
Kakva je priča kad se susretnete? Je li vam drago kad vidite prijatelja iz djetinjstva i pokušavate li obnoviti s njim prijateljstvo ili se sve svede na to da ga na facebooku dodate za prijatelja..
Ja sam kao dijete bila NERAZDVOJNA s jednom djevojčicom i dječakom. Znate kako je to bilo nekad...igra od jutra do mraka uz povremeno navraćanje kući kako bi nam mame namazale krišku jer se nije imalo vremena ni za pošten ručak.
I onda dođe rat...najprije mi je ovaj dječak postao stranac..dešavalo se kad ga vidim nakon desetak godina da ne znam šta ću s njim pričati. Sveli smo se na kratko "Ćao" u prolazu.
S ovom djevojčicom, koja je sad žena naravno, ostala sam još bliska i svako naše druženje bi proteklo u sjećanju na djetinjstvo što bi sve popratili naleti nekontrolisanog smijeha.
I onda se ona udade, dobi dijete, ode... Vidim je jednom godišnje i nažalost to više nije to.
Popričam ja s njom, ali nema neke bliskosti
Prijatelje koje sad imam upoznala sam u srednjoj i dan danas se družimo. Naravno, manje nego za vrijeme srednje i faksa ali smo ostali i dalje bliski kao i prije 10 godina.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)