Ili možda prvo provjerite njih, pa onda ostatak foruma.
Mislim da definitivno svi lete na žalbe i sugestije kad vide nove komentare
Šta još?
Moderator: Krokodil Behko

ma znam. isprva i jesam. ali onda vidio da nikad posla nema i izgubio tu naviku.Maja wrote:Znam ja to paparaci. Umjesto da prvo pročitaš teme za moderatore ti lutaš po dva sata po forumu i onda se kao sjetiš da proviriš u Moderaciju. Bolan to treba da ti je prvo!

Ni meni nije jasno kako ti više nisi oguglao na tomrki62 wrote:Sve ozbiljne teme a ako mi je nešto zanimljivo, onda se uključim a nije mi jasno kako ostali ne podnose drugačije mišljenje već se sve svodi na neku nepodnošljivost - da ne kažem mržnju.

...Maja wrote:
Šta još?

mrki62 wrote:Jesam, navikao ja na to i ne marim al nekad onaj tvoj modurator Behko poživčani a nikako da shvati da ja dođem na poneku temu jer eto drugačije vidim.
Strah mi se uvalio u kosti pa ne znam više ni kako da pišem

Kako ne uvažavam ničije mišljenje?Pa poživčanila bih i ja da te redovno čitam, isto kao što većini ideš na živce zbog stalnog ponavljanja jednog te istog i molim te ne zovi ga tako. Tvoj problem je što ti ničije mišljenje ne uvažavaš, što se ne trudiš da razgovaraš na normalan način, već samo jedan pravac, jedno te isto.

Ne znam dal' si gora ali bar si opasno blizu .DPeggy Sue wrote:Ja sam gora od našeg Behke, ja čitam (doslovno) sve.... Osim onih Rumovih vulgarnih tema, nisam ih nikad ni otvorila, čini mi se![]()
Ja kliknem na aktivne teme, i onda skrolam prema dola i gledam koje su aktivne, pa ih otvorim, svaku u različitim tabovima... Ako sam svaki dan na forumu, to zna biti nekih 20ak tabova (kao sad), a kad sam se vratila s odmora bilo ih je 4 puta tolikoA onda lijepo napravim čaj, pa jedan po jedan tab otvaram i čitam, komentarišem, smaram ljude ..
Ako naletim na neku zanimljivu sliku na fb ili netu, dodjem na forum i maksuz tražim odgovarajuću temu.
Ako sam sama na forumu i ako sam sve pregledala i imam vremena onda idem u posebne dijelove foruma koji me zanimaju (ljubav, prijateljstvo)...
Zato meni nije jasno kako mi promaknu najzanimljiviju detalji s foruma, a stalno sam aktvina...
Hi, I'm Peggy, and I'm a forumholic
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests