Jeste li kao djeca dobivali batine i kojih se sjećate, kakav zijan ste napravili pa ih zaradili
Moj tata je imao šipku od breskve koja je mogla dohvatiti svaki ugao dnevnog boravka a kad bi je stavio na viseću toliko je bila duga da je virila preko viseće. Nikad nas nije ono baš izdegenečio, samo bi naveče kad dođe s posla stavio šipku kraj sebe i ako bi neko od nas četvero djece zagalamili šipkom bi nas samo malo kucnuo a mi
Mama je često pričala kako me samo jednom istukla i da joj je žao zbog toga. Dobivala sam od nje koji lagani udarac upozorenja ali nije me baš tukla osim taj jedan put kojeg se ja uopšte ne sjećam
Navodno sam dovela dvoje prijatelja i istukli smo i pojeli orahe koje je ona čuvala za bajramsku baklavu a ja pojma nemam o tome a ne da imam neku traumu sad
Neko koga roditelj nikad nije udario shvatit će ovo kao nešto nenormalno ali meni je sasvim ok što su me klepnuli kad sam zaslužila jer su to ionako bile bezbolne batine koje su više davane da bih se smirila kad poludim
I one su ništa naspram ogromne ljubavi i pažnje koju sam dobivala od oba roditelja.
Kojih se batina vi sjećate?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)