Maja wrote:
Kad ste na plaži posmatrate li druge ljude i nastojite li da to sakrijete naočalama i šta ja znam..
Posmatram,posmatram

,ali diskretno naravno,nabacim cvike i opalaaa...
Je li se vama samima muka skinuti na javnoj plaži, posebno ako niste zadovoljni linijom
Nije mi muka,nemam problema sa kilogramima,pa i da ih imam,toliko nesavrsenstava vidimo na plazi i opet su svi u kupacim kostimima...kome smeta neka ne gleda!
Je li vam problem šetkati u kostimu pred roditeljima
Nisam dugo isla sa roditeljima na more,ali prije...da bude mi nezgodno setkati se okolo pred ocem u kupacem kostimu.
Zašto se dojnji veš posmatra kao golotinja, a kostim ne?
Pa sve u svoje vrijeme...kad si na plazi logicno mi je da se razgoliseni kupamo.
Mislite li da je neukusno kad deblje žene nose dvodjelni kostim
Nije,opet kazem,kome se ne gleda neka ne gleda!
Volite li na muškarcima vidjeti one birvaktile kupaće gaće ili nešto slično šorcu
Jedva sam oca nagovorila da baci stare kupace gace

,njemu su bile predrage...ali aman,zaman odvratneee...
Šta je to što ne volite nikako vidjeti na plažama
Ne volim vidjeti da neko vrsi nuzdu u moru,povraca mi se...jednom sam bila svjedok kako stari prdonja kaki u more,a g.... isplivavaju iznad njega,ma fuuuuj...
Šta vam je najzanimljivije
Volim posmatrati malu djecu,vriste kako im je voda slana,nose ih valovi u samom plicaku,zatrpavaju se u pijesak sta sve ne...simpaticni su mi skroz.
A ima i onih skakaca,e njih takodje rado posmatram,ali i sve ostale vodene sportove...
Jeste li ikada išli među masu ljudi, a da niste znali plivati, nego ste se s djecom brčkali u plićaku.
Plivati sam naucila rano,nisam nikada s tim imala problema.
Piškite li u more
Joooj neeee,gdje cu tooo...
Nervira li vas kad neki ljudi stalno jedu i to, na žalost domaćina, nose hranu od kuće
Hahaha,prosle godine smo sjedili pored bosanaca iz srebrenika...ne bi vjerovali sta ljudi sve ne iznose iz svojih torbica(u ovom slucaju torbetina)Teglu ajvara,djema,kiseli krastavci,dinja i lubenica,par plastika,svaka je bila drugacijeg sadrzaja,paradajz,sir,salama i sta sve ne...prizor je strahotican

ali fakat su dolazili u coporu
Volite li se više sunčati ili ležati u hladu
Malo na suncu,dok se ne osusim,zatim odmah letim u hlad...ma ne volim ni u cemu pretjerivati.
Čime se zabavljatead niste u vodi...čitanje, društvene igre...
Knjiga je obavezna,novine i karte.
Kad idete u drugi grad/zemlju nastojite li da upoznate to mjesto ili se striktno držite plaže.
Ako sam u drugoj zemlji ili na nekom mjestu kojem nisam bila,obavezno svaki dan idemu u istrazivanje

,razgledanje...ne volim da budem po cijeli dan na plazi,dovoljno mi je cetiri sata dnevno,inace mi brzo dosadi!
Imate li kakvih dogodovština kojih se sjećate
To napisem drugi put