Imala sam jednog decka, zesceg kretena. Bili smo 3 i po mjeseca u vezi. Trazio je da spavam sa njim, ja sam mu rekla da nisam jos spremna za to..da mi da malo vremena, reci cu mu kad budem spremna. On je uporan bio, stalno je insistirao. I stalno smo se svadjali zbog toga.
Ja vise nisam imala zivaca, i mnogo se posvadjamo, tako da prekinemo svaki odnos.
Bila sam mnogo povredjena, mislila sam da me istinski voli, al sam tek na kraju skontala da je on jedan pacenik.
Posle toga sam se zblizila sa jednim drugarom...stalno smo bili zajedno, on mi je bio tu uvjek da me utjesi, da me posavjetuje itd. I iz tog prijateljstva se rodije ljubav
do pre par dana, kad sma primjetila da je postao potpuno hladan prema meni.
Ne znam zbog cega to, cemu tako nagla promjena? :S Pre bismo svaki dan bili zajedno, svako vece..ako ne izadjemo, onda on dodje meni, ili ja odem njemu. :/ Kad bih ga pitala sta mu je, jel nesto nije u redu..on bi mi samo odgvorio... "Ma pusti me, nije mi nista " :S
danas mu saljem sms, da ga pitam hocemo li izaci negdje vcrs. On mi salje " Ja nmg, umoran sam..tebi ako se toliko izlazi, izadji" :/
Zbunjena sam, ne znam zasto tako..:S Kontam da nema neku drugu ? :S
Sta vi mislite?