a mene puno zaboli sta ti mislis o meni... ko i sve ostale na forumu sto vjerovatno zaboli sta mislis o njimamrki62 wrote:Luna, ne moraš vjerovati al to isto ja mislim o tebi
RS - all about
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
- Status: Offline
Re: Počelo obilježavanje Dana Republike Srpske
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
Eto, isti smo , mislim,... ti i ja i zato te volim i to u inat svima 
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
-
Spanac_113
- Inventar foruma

BEOGRAD - U Centru "Sava" u Beogradu večeras je održana svečana akademija povodom Dana Republike Srpske na kojoj su učesnici pozvali na slogu i jedinstvo u očuvanju Srpske. Svečanu akademiju organizovalo je Udruženje "Republika Srpska – čast otadžbine" ...
... koje okuplja bivše vojne i policijske zvaničnike Republike Srpske.
Predsjednik Udruženja Milenko Karišik rekao je da izazovi i iskušenja za srpski narod i Republiku Srpsku nisu prestali i da se vrijednosti na kojima je nastala moraju njegovati i prenositi na potomke.
On je naveo da su te vrijednosti, prije svih, sloga, jedinstvo i duhovni preobražaj srpskog naroda.
"Pokažimo slogu i jedinstvo zajedno sa Srbijom u očuvanju i razvoju Republike Srpske, slaveći u miru i napretku. Živjela Republika Srpska!", rekao je Karišik.
General potpukovnik Vojske Republike Srpske u penziji Milomir Savčić ocijenio je da je odluka, nastala plebiscitarnom voljom srpskog naroda o osnivanju Republike Srpske prije 22 godine, bila jedini mogući način da se mirnim putem obezbijedi ravnopravnost srpskog naroda u BiH.
Podsjećajući da je poslije te odluke vojska zajedno sa policijom odbranila Republiku Srpsku, a Dejtonski mirovni sporazum je verifikovao rezultate te borbe, general Savčić je istakao da je tim dokumentom dokazana ispravnost te borbe.
"Dovođenje u pitanje 9. januara je vraćanje na staro, pokušaj da se Srbi ponovo učine neravnopravnim u BiH i jedino takvi pokušaji mogu natjerati Srbe da preduzmu druge korake kako bi u potpunosti obezbijedili svoj suverenitet u svojoj državi", istakao je general Savčić.
Na skupu je pročitana pozdravna poruka predsjednika Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović koja je rukovodstvu i članovima Udruženja čestitala Dan Republike Srpske i poželjela uspjeh u njihovom radu.
Svečanoj akademiji prisustvovali su bivši vojni i policijski zvaničnici, a među zvanicama su bili i akademik Vasilije Krestić i islamolog Darko Tanasković.
(Vijesti.ba/Srna)
... koje okuplja bivše vojne i policijske zvaničnike Republike Srpske.
Predsjednik Udruženja Milenko Karišik rekao je da izazovi i iskušenja za srpski narod i Republiku Srpsku nisu prestali i da se vrijednosti na kojima je nastala moraju njegovati i prenositi na potomke.
On je naveo da su te vrijednosti, prije svih, sloga, jedinstvo i duhovni preobražaj srpskog naroda.
"Pokažimo slogu i jedinstvo zajedno sa Srbijom u očuvanju i razvoju Republike Srpske, slaveći u miru i napretku. Živjela Republika Srpska!", rekao je Karišik.
General potpukovnik Vojske Republike Srpske u penziji Milomir Savčić ocijenio je da je odluka, nastala plebiscitarnom voljom srpskog naroda o osnivanju Republike Srpske prije 22 godine, bila jedini mogući način da se mirnim putem obezbijedi ravnopravnost srpskog naroda u BiH.
Podsjećajući da je poslije te odluke vojska zajedno sa policijom odbranila Republiku Srpsku, a Dejtonski mirovni sporazum je verifikovao rezultate te borbe, general Savčić je istakao da je tim dokumentom dokazana ispravnost te borbe.
"Dovođenje u pitanje 9. januara je vraćanje na staro, pokušaj da se Srbi ponovo učine neravnopravnim u BiH i jedino takvi pokušaji mogu natjerati Srbe da preduzmu druge korake kako bi u potpunosti obezbijedili svoj suverenitet u svojoj državi", istakao je general Savčić.
Na skupu je pročitana pozdravna poruka predsjednika Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović koja je rukovodstvu i članovima Udruženja čestitala Dan Republike Srpske i poželjela uspjeh u njihovom radu.
Svečanoj akademiji prisustvovali su bivši vojni i policijski zvaničnici, a među zvanicama su bili i akademik Vasilije Krestić i islamolog Darko Tanasković.
(Vijesti.ba/Srna)
Sad neka neko kaže koliko je važna povijest u školama, eto , to će oni prenositi na potomke i povijest kao takva je za mnoge važna.da se vrijednosti na kojima je nastala moraju njegovati i prenositi na potomke.
Za mene nije.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
Sretan ti praznik Republiko Srpska i dabogda nam se raspala do sljedećeg!
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Crveni nam se u Republici Srbiji:

Alaj uživam i u ovim crvenim brojevima:

Ja zadovoljan ovako. A možda i BB - Bosanski Beograd, vidjećemo...
Ja ono što znam o ratnoj i vojnoj doktrini je da kada protivnik izgubi obavezno ga kazni. Pa bi prije sklapanja mira to trebali uraditi i mi... Da zna kako se ne može igrati sa nama.

Alaj uživam i u ovim crvenim brojevima:

Ja zadovoljan ovako. A možda i BB - Bosanski Beograd, vidjećemo...
Ja ono što znam o ratnoj i vojnoj doktrini je da kada protivnik izgubi obavezno ga kazni. Pa bi prije sklapanja mira to trebali uraditi i mi... Da zna kako se ne može igrati sa nama.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
Re: RS - entitet ili država?
Last edited by Pasaga on 21 Jan 2014, 21:26, edited 1 time in total.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23926 times
- Been thanked: 6244 times
:vecaa 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Zapad hoce opet da se lije krv u BiH, dosta je bilo dva puta mada ima ludih glava koje su na to spremni. 
Na ovo mjesto sam došao jer nosi naziv 'bosanski forum'.
Zato mislim da su rasprave o prekrajanju domovine u principu antidržavne.
U podsjetniku ću navesti da Bosnu i Hercegovinu čine dva entiteta i jedan distikt i da se svako eventualno poboljšanje Države treba poduzimati u ovom okviru. Sve ono što bi narušavalo ovaj koncept ustrojstva je antidržavno djelovanje.
U podsjetniku ću navesti da Bosnu i Hercegovinu čine dva entiteta i jedan distikt i da se svako eventualno poboljšanje Države treba poduzimati u ovom okviru. Sve ono što bi narušavalo ovaj koncept ustrojstva je antidržavno djelovanje.
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Ustav se može mijenjati i ne bi bilo prvi put da ga neko mijenja. Granice jock, barem ne prema natrag. 
Like Frankie said I did it my way!
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14487 times
- Been thanked: 10011 times
ako je RS drzava onda su to i Rederacija,ali i Distrikt (malo morgen)
idemo dalje
idemo dalje
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
..RS nje država nego entitet iako po svemu djeluje ko država..evo upravo na vijestima čujem da je dodik osnova svoju tajnu službu...Julia-Klara wrote:ako je RS drzava onda su to i Rederacija,ali i Distrikt (malo morgen)
idemo dalje
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
pa moze on djelovati kako hoce,ali je cinjenica da je entitet
drugacije ne moze biti, ne zato sto to ostali nece prihvatiti nego sto to EU nije u planu... BiH im ne smeta, nismo prijetnja nikome
drugacije ne moze biti, ne zato sto to ostali nece prihvatiti nego sto to EU nije u planu... BiH im ne smeta, nismo prijetnja nikome
..krhotina je dobro napisa postoji jedan okvir i tribalo bi ga nadograđivat..ne želim reć da je realan i najbolji ali takav kakav je..i neće se on izminit zato što se hrvatima ili muslimanima ne sviđa..bez dogovora kuća se ne gradi..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
isto tako se nece izmijeniti jer se srbima ne svidja...okvir je takav kakav je-dobar... ako pozelimo ponovo prekrajati granice (kao sto neki sugeriraju), treba odmah pisati "propalo"
gledati istorijske granice i mape nema smisla, a cesto se poteze pitanje i diskusija jer je nekad nesto pripadalo drugima (kroz istoriju,jel), nema smisla
jedina vremenska odrednica koja postoji je sadasnjost-nema ni proslosti ni buducnosti,samo sad
znaci, trebalo bi se napaviti takvo ozracje da nam SAD bude dobro,a razne mastarije iskompleksiranih vodja i vozdova ne uzimati za ozbiljno
gledati istorijske granice i mape nema smisla, a cesto se poteze pitanje i diskusija jer je nekad nesto pripadalo drugima (kroz istoriju,jel), nema smisla
jedina vremenska odrednica koja postoji je sadasnjost-nema ni proslosti ni buducnosti,samo sad
znaci, trebalo bi se napaviti takvo ozracje da nam SAD bude dobro,a razne mastarije iskompleksiranih vodja i vozdova ne uzimati za ozbiljno