Oblace obrati paznju na kljucni moment u recenicinavika wrote:![]()
Presjeko je, makazama
"Makaze"
Moderator: spacebound

4 dana proveo tamo?ina wrote: ---- sjec ----
U bolnicu sam usla ponedeljkom ranim jutrom a porodila se u cetvrtak.
---- sjec ----
Moj muz je bio citavo vrijeme.
---- sjec ----

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Samo da znaš ima toga i u realnosti-lično sam svedok bilaBla wrote:U filmovima je to malo drugačije, čekaonica bude puna raje i bliže rodbine, i svi probdiju dan i noć. I neko mu donese nekakvu čokoladicu iz mašine na kovanice da se okrijepi.

Moju kcerku sam rodila u BiH. Stigla u bolnicu u 5h ujutro. Babica se izgalamila na mene sto nisam cekala jutro da dodjemspacebound wrote:Kod nas sestre sve rasCeraju kucama, pa tek kad se zena porodi zove blizu, dalju familiju, komsije i prijatelje koji onda imaju cast da bebu i mamu gledaju kroz staklo, a tata svoje dijete moze uzeti tek nakon 3 dana, kad napustaju porodiliste.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ajd za ostale ok.....za tatu mi je glupost, da tek nakon 3 dana može do bebe....spacebound wrote:Kod nas sestre sve rasCeraju kucama, pa tek kad se zena porodi zove blizu, dalju familiju, komsije i prijatelje koji onda imaju cast da bebu i mamu gledaju kroz staklo, a tata svoje dijete moze uzeti tek nakon 3 dana, kad napustaju porodiliste.

Zato su meni pričali....da je moj stari sa 5 mrtvo pijanih kretena došao mene gledati.....mada sumnjam da je tad i bijelu mačku vidioHannibal wrote:Ja se ne sjecam jel bio stari kad sam se rodiio ocm

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests