Poruka za forumaša

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Poruka za forumaša

Post by STrendzer » 16 Apr 2012, 21:50

Heidi wrote:duboko u tebi je odgovor za tvoj spas, vjeruj u sebe i izdrzi :oo

tako je heidi...duboko u "njoj" je spas :oo :plavi ....

:pusi

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7892 times
Been thanked: 18656 times

Post by Maja » 16 Apr 2012, 22:08

Duboko, duboko, u utrobi zemlje bijelo janje otrov pije, djeca vragu rogove bruse, iz očiju im ljubav sišu ose :obrve

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 16 Apr 2012, 22:17

burek67 wrote:

ne bi ti nju nikad spasio :hihi
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer » 16 Apr 2012, 22:21

Heidi wrote:
burek67 wrote:

ne bi ti nju nikad spasio :hihi

ne bih mozda nju,al bih sebe.. :plavi

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer » 16 Apr 2012, 22:23

Maja wrote:Duboko, duboko, u utrobi zemlje bijelo janje otrov pije, djeca vragu rogove bruse, iz očiju im ljubav sišu ose :obrve
ah,vidi,cojk bi reko da neko ima smisla za pjesmice pisat.. :hm

:plavi

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7892 times
Been thanked: 18656 times

Post by Maja » 16 Apr 2012, 22:40

burek67 wrote:
Maja wrote:Duboko, duboko, u utrobi zemlje bijelo janje otrov pije, djeca vragu rogove bruse, iz očiju im ljubav sišu ose :obrve
ah,vidi,cojk bi reko da neko ima smisla za pjesmice pisat.. :hm

:plavi
Kopirat, kopirat :hihi

Hana84
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Hana84 » 17 Apr 2012, 00:55

bubica wrote:Sto se meni tice neka se karma skroz ukine, vazno je znati ko ti sta misli. A sto neko ne podnosi da ima necega manje nego ja, Boze moj. Dok je vijeka i svijeta bit ce i zavidnih i ljubomornih, al hajde neka i njih. Boze zdravlja svakome , neka svako ima vremena u dugom zivotu da se kaje za svoje postupke.
bubi, to su obicno "neizgradjene" osobe po pitanju kulturnog zivljenja a s tim u vezi i kuturnog ophodjena u svojim socijalnim kontaktima, bili oni virtualni ili realni. Ponasanje se formira tj, uci u djetinjstvu, prvo od roditelja, pa onda od osoba s kojima se druzis.
A pod ovom nebeskom kapom ima nas svakavih ! Svako od nas je bar nekoliko puta " upao u ralje " takvih osoba. Ja sam odrasla zaista u jednoj harmonickoj porodici i naucila sam da nonsaliram ruzne, bodljikave komentare kojima je glavni cilj omalovaziti nekog i necija djela. A takvih ima svugdje oko nas, na poslu, na faxu...Bitno je kao sto sam rekla nonsalirati njihove " dubokoumne " komentare i sa takvima biti na jednoj lijepoj distanci. ;)

silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence » 17 Apr 2012, 01:16

Hana84 wrote:
bubica wrote:Sto se meni tice neka se karma skroz ukine, vazno je znati ko ti sta misli. A sto neko ne podnosi da ima necega manje nego ja, Boze moj. Dok je vijeka i svijeta bit ce i zavidnih i ljubomornih, al hajde neka i njih. Boze zdravlja svakome , neka svako ima vremena u dugom zivotu da se kaje za svoje postupke.
bubi, to su obicno "neizgradjene" osobe po pitanju kulturnog zivljenja a s tim u vezi i kuturnog ophodjena u svojim socijalnim kontaktima, bili oni virtualni ili realni. Ponasanje se formira tj, uci u djetinjstvu, prvo od roditelja, pa onda od osoba s kojima se druzis.
A pod ovom nebeskom kapom ima nas svakavih ! Svako od nas je bar nekoliko puta " upao u ralje " takvih osoba. Ja sam odrasla zaista u jednoj harmonickoj porodici i naucila sam da nonsaliram ruzne, bodljikave komentare kojima je glavni cilj omalovaziti nekog i necija djela. A takvih ima svugdje oko nas, na poslu, na faxu...Bitno je kao sto sam rekla nonsalirati njihove " dubokoumne " komentare i sa takvima biti na jednoj lijepoj distanci. ;)

:apl

Dobro došla Hani... Pa gdje si ti...? :pusa
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)

nezaboravna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by nezaboravna » 17 Apr 2012, 18:05

Hana84 wrote:
Jest moja Hani bas tako sve dolazi od kuce posebno odgoj :tjesi :tjesi morat cu jednu temu otvorit svakako tvoje sugestije ce mi vrlo rado pomoci :D. :D. :D. :D.
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.

valter
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by valter » 17 Apr 2012, 18:39

Nezaboravna,hvala na lijepim riječima :mah

Strootman
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Strootman » 17 Apr 2012, 18:49

Trebalo bi otvoriti posebnu temu, nezaboravna vs silence (bez simpatija na redosljed). I pustiti ih dan-dva da se "ispusu" te ih postediti banova u tom periodu za receno. Konacno sve skinuti s duse i onda lagano na ignore jedna drugu. Kapak. :apl :valja

String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 27 times

Post by String » 17 Apr 2012, 18:57

Eto mene kod tebe silence sad znam gdje stanujes da te branim. :obrve :D. Daj smirite se malo nece biti rata..izdjite na ulice i dajte svoj glas miru. Molim vas.
Evo dobio sam obecanje od Murata da nece dizati branu. Sve ce biti ok samo nastavite sa svojim zivotima.
Image

silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence » 17 Apr 2012, 18:59

Strootman wrote:Trebalo bi otvoriti posebnu temu, nezaboravna vs silence (bez simpatija na redosljed). I pustiti ih dan-dva da se "ispusu" te ih postediti banova u tom periodu za receno. Konacno sve skinuti s duse i onda lagano na ignore jedna drugu. Kapak. :apl :valja
Strootmeen... Samo da kažem da @nezaboravnu zaobilazim u širokom luku jer znam o kakvoj je osobi riječ. Ne želim sa njom da imam dijalog ni u snu, a ne na forumu. Rekoh da je zaobilazim i da sam mnogo njenih provokacija ignorisala, ali ona nema mjeru i ne zna da stane. Pravila je nered na drugom mjestu...sve viđeno ranije. Ja njoj nemam šta reči, a i ne želim bilo šta da kažem, nego samo da me pusti na miru ili neka administracija ovo sangcioniše. Kada dođem tu, ne želim da se saplićem o njena bezrazložna podmetanja. Ne diram je, pa neka me ne dira. Ako ne može da me podnosi tu, nije trebala dolaziti kada je čula da sam na bosanskom forumu. Došla je samo sa jednim ciljem, a cilj sam joj ja i provokacija mene. Silence ne bi reagovala da je nije dirala. Ja ne diram nikog i nikog ne provociram.
(Arapska poslovica)

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 17 Apr 2012, 19:01

teoriju nulirala a u praxi mogu bit instruktorica :D
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 872 times

Post by Sheval » 17 Apr 2012, 19:02

Ne čitam postove nepismenih i ograničenih ljudi.

silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence » 17 Apr 2012, 19:03

String wrote:Eto mene kod tebe silence sad znam gdje stanujes da te branim. :obrve :D. Daj smirite se malo nece biti rata..izdjite na ulice i dajte svoj glas miru. Molim vas.
Evo dobio sam obecanje od Murata da nece dizati branu. Sve ce biti ok samo nastavite sa svojim zivotima.
String, ja sam mirna... samo ne trpim ovakvo ponašanje od strane @nezaboravne. Ona nema apsolutno nikakvog razloga za to. A i da ima, forum nije mjesto za onakve stvari kojima se ona bavi, nema pravo da se onako ponaša.
Jadno je ovo kada sam sebi dozvolila da me sada stavljate u istu ravan sa njom.
:lupa
(Arapska poslovica)

Strootman
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Strootman » 17 Apr 2012, 19:04

silence wrote:
Strootman wrote:Trebalo bi otvoriti posebnu temu, nezaboravna vs silence (bez simpatija na redosljed). I pustiti ih dan-dva da se "ispusu" te ih postediti banova u tom periodu za receno. Konacno sve skinuti s duse i onda lagano na ignore jedna drugu. Kapak. :apl :valja
Strootmeen... Samo da kažem da @nezaboravnu zaobilazim u širokom luku jer znam o kakvoj je osobi riječ. Ne želim sa njom da imam dijalog ni u snu, a ne na forumu. Rekoh da je zaobilazim i da sam mnogo njenih provokacija ignorisala, ali ona nema mjeru i ne zna da stane. Pravila je nered na drugom mjestu...sve viđeno ranije. Ja njoj nemam šta reči, a i ne želim bilo šta da kažem, nego samo da me pusti na miru ili neka administracija ovo sangcioniše. Kada dođem tu, ne želim da se saplićem o njena bezrazložna podmetanja. Ne diram je, pa neka me ne dira. Ako ne može da me podnosi tu, nije trebala dolaziti kada je čula da sam na bosanskom forumu. Došla je samo sa jednim ciljem, a cilj sam joj ja i provokacija mene. Silence ne bi reagovala da je nije dirala. Ja ne diram nikog i nikog ne provociram.
Ne ulazim stvarno sta je cura radila jer, logicno, pojma zivog nemam. Ali zasto tebe pogadjaju te stvari? Fkt. Mozes i na PP da ne pucamo spam po temi. Ono, kad` te osoba ne podnosi postoji jedan jedini razlog. Ti se primas na stvari koje ne trebaju uopste ulaziti u uho a kamoli izlaziti iz drugog. Opet ponavljam, ovo je striktno za tebe, nisam upucen u situaciju i ne trebam biti, to je vas odnos.

String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 27 times

Post by String » 17 Apr 2012, 19:06

Nemoj brane Murate...cujes li Sabane? :plavi
Image

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 872 times

Post by Sheval » 17 Apr 2012, 19:08

[media]aQQ806lL520[/media]

silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence » 17 Apr 2012, 19:12

Strootman wrote:
silence wrote:
Ne ulazim stvarno sta je cura radila jer, logicno, pojma zivog nemam. Ali zasto tebe pogadjaju te stvari? Fkt. Mozes i na PP da ne pucamo spam po temi. Ono, kad` te osoba ne podnosi postoji jedan jedini razlog. Ti se primas na stvari koje ne trebaju uopste ulaziti u uho a kamoli izlaziti iz drugog. Opet ponavljam, ovo je striktno za tebe, nisam upucen u situaciju i ne trebam biti, to je vas odnos.
Bolje da nisi, jer da jesi digla bi ti se kosa na glavi. Sve viđeno na drugom mjestu. Isti akter ista radnja. Da ti neko više od godinu dana sjedi za vratom, a bez ikakvog razloga i tebe bi pogodilo.Što se tiče pp, sa njom nikada nikad nisam razmijenila niti jednu pp. Htjela sam joj pisati i reči joj da me popusti, ali sam se dosjetila da joj je u praksi da prepravlja tuđe pp i pokazuje kako je neko nešto napisao, a nije. Zbog toga ne koristim pp.

Neću više da ostavljam poruke, bar ne na ovu temu...
(Arapska poslovica)

Post Reply

Return to “Pričaona”