Heidi wrote:duboko u tebi je odgovor za tvoj spas, vjeruj u sebe i izdrzi
tako je heidi...duboko u "njoj" je spas
Moderator: VIP

Heidi wrote:duboko u tebi je odgovor za tvoj spas, vjeruj u sebe i izdrzi

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ne bi ti nju nikad spasioburek67 wrote:
tako je heidi...duboko u "njoj" je spas![]()
....

Heidi wrote:ne bi ti nju nikad spasioburek67 wrote:
tako je heidi...duboko u "njoj" je spas![]()
....

ah,vidi,cojk bi reko da neko ima smisla za pjesmice pisat..Maja wrote:Duboko, duboko, u utrobi zemlje bijelo janje otrov pije, djeca vragu rogove bruse, iz očiju im ljubav sišu ose

Kopirat, kopiratburek67 wrote:ah,vidi,cojk bi reko da neko ima smisla za pjesmice pisat..Maja wrote:Duboko, duboko, u utrobi zemlje bijelo janje otrov pije, djeca vragu rogove bruse, iz očiju im ljubav sišu ose![]()
bubi, to su obicno "neizgradjene" osobe po pitanju kulturnog zivljenja a s tim u vezi i kuturnog ophodjena u svojim socijalnim kontaktima, bili oni virtualni ili realni. Ponasanje se formira tj, uci u djetinjstvu, prvo od roditelja, pa onda od osoba s kojima se druzis.bubica wrote:Sto se meni tice neka se karma skroz ukine, vazno je znati ko ti sta misli. A sto neko ne podnosi da ima necega manje nego ja, Boze moj. Dok je vijeka i svijeta bit ce i zavidnih i ljubomornih, al hajde neka i njih. Boze zdravlja svakome , neka svako ima vremena u dugom zivotu da se kaje za svoje postupke.
Hana84 wrote:bubi, to su obicno "neizgradjene" osobe po pitanju kulturnog zivljenja a s tim u vezi i kuturnog ophodjena u svojim socijalnim kontaktima, bili oni virtualni ili realni. Ponasanje se formira tj, uci u djetinjstvu, prvo od roditelja, pa onda od osoba s kojima se druzis.bubica wrote:Sto se meni tice neka se karma skroz ukine, vazno je znati ko ti sta misli. A sto neko ne podnosi da ima necega manje nego ja, Boze moj. Dok je vijeka i svijeta bit ce i zavidnih i ljubomornih, al hajde neka i njih. Boze zdravlja svakome , neka svako ima vremena u dugom zivotu da se kaje za svoje postupke.
A pod ovom nebeskom kapom ima nas svakavih ! Svako od nas je bar nekoliko puta " upao u ralje " takvih osoba. Ja sam odrasla zaista u jednoj harmonickoj porodici i naucila sam da nonsaliram ruzne, bodljikave komentare kojima je glavni cilj omalovaziti nekog i necija djela. A takvih ima svugdje oko nas, na poslu, na faxu...Bitno je kao sto sam rekla nonsalirati njihove " dubokoumne " komentare i sa takvima biti na jednoj lijepoj distanci.

Jest moja Hani bas tako sve dolazi od kuce posebno odgojHana84 wrote:bubi, to su obicno "neizgradjene" osobe po pitanju kulturnog zivljenja a s tim u vezi i kuturnog ophodjena u svojim socijalnim kontaktima, bili oni virtualni ili realni. Ponasanje se formira tj, uci u djetinjstvu, prvo od roditelja, pa onda od osoba s kojima se druzis.bubica wrote:Sto se meni tice neka se karma skroz ukine, vazno je znati ko ti sta misli. A sto neko ne podnosi da ima necega manje nego ja, Boze moj. Dok je vijeka i svijeta bit ce i zavidnih i ljubomornih, al hajde neka i njih. Boze zdravlja svakome , neka svako ima vremena u dugom zivotu da se kaje za svoje postupke.
A pod ovom nebeskom kapom ima nas svakavih ! Svako od nas je bar nekoliko puta " upao u ralje " takvih osoba. Ja sam odrasla zaista u jednoj harmonickoj porodici i naucila sam da nonsaliram ruzne, bodljikave komentare kojima je glavni cilj omalovaziti nekog i necija djela. A takvih ima svugdje oko nas, na poslu, na faxu...Bitno je kao sto sam rekla nonsalirati njihove " dubokoumne " komentare i sa takvima biti na jednoj lijepoj distanci.

Strootmeen... Samo da kažem da @nezaboravnu zaobilazim u širokom luku jer znam o kakvoj je osobi riječ. Ne želim sa njom da imam dijalog ni u snu, a ne na forumu. Rekoh da je zaobilazim i da sam mnogo njenih provokacija ignorisala, ali ona nema mjeru i ne zna da stane. Pravila je nered na drugom mjestu...sve viđeno ranije. Ja njoj nemam šta reči, a i ne želim bilo šta da kažem, nego samo da me pusti na miru ili neka administracija ovo sangcioniše. Kada dođem tu, ne želim da se saplićem o njena bezrazložna podmetanja. Ne diram je, pa neka me ne dira. Ako ne može da me podnosi tu, nije trebala dolaziti kada je čula da sam na bosanskom forumu. Došla je samo sa jednim ciljem, a cilj sam joj ja i provokacija mene. Silence ne bi reagovala da je nije dirala. Ja ne diram nikog i nikog ne provociram.Strootman wrote:Trebalo bi otvoriti posebnu temu, nezaboravna vs silence (bez simpatija na redosljed). I pustiti ih dan-dva da se "ispusu" te ih postediti banova u tom periodu za receno. Konacno sve skinuti s duse i onda lagano na ignore jedna drugu. Kapak.![]()

String, ja sam mirna... samo ne trpim ovakvo ponašanje od strane @nezaboravne. Ona nema apsolutno nikakvog razloga za to. A i da ima, forum nije mjesto za onakve stvari kojima se ona bavi, nema pravo da se onako ponaša.String wrote:Eto mene kod tebe silence sad znam gdje stanujes da te branim.![]()
Daj smirite se malo nece biti rata..izdjite na ulice i dajte svoj glas miru. Molim vas.
Evo dobio sam obecanje od Murata da nece dizati branu. Sve ce biti ok samo nastavite sa svojim zivotima.
Ne ulazim stvarno sta je cura radila jer, logicno, pojma zivog nemam. Ali zasto tebe pogadjaju te stvari? Fkt. Mozes i na PP da ne pucamo spam po temi. Ono, kad` te osoba ne podnosi postoji jedan jedini razlog. Ti se primas na stvari koje ne trebaju uopste ulaziti u uho a kamoli izlaziti iz drugog. Opet ponavljam, ovo je striktno za tebe, nisam upucen u situaciju i ne trebam biti, to je vas odnos.silence wrote:Strootmeen... Samo da kažem da @nezaboravnu zaobilazim u širokom luku jer znam o kakvoj je osobi riječ. Ne želim sa njom da imam dijalog ni u snu, a ne na forumu. Rekoh da je zaobilazim i da sam mnogo njenih provokacija ignorisala, ali ona nema mjeru i ne zna da stane. Pravila je nered na drugom mjestu...sve viđeno ranije. Ja njoj nemam šta reči, a i ne želim bilo šta da kažem, nego samo da me pusti na miru ili neka administracija ovo sangcioniše. Kada dođem tu, ne želim da se saplićem o njena bezrazložna podmetanja. Ne diram je, pa neka me ne dira. Ako ne može da me podnosi tu, nije trebala dolaziti kada je čula da sam na bosanskom forumu. Došla je samo sa jednim ciljem, a cilj sam joj ja i provokacija mene. Silence ne bi reagovala da je nije dirala. Ja ne diram nikog i nikog ne provociram.Strootman wrote:Trebalo bi otvoriti posebnu temu, nezaboravna vs silence (bez simpatija na redosljed). I pustiti ih dan-dva da se "ispusu" te ih postediti banova u tom periodu za receno. Konacno sve skinuti s duse i onda lagano na ignore jedna drugu. Kapak.![]()
Bolje da nisi, jer da jesi digla bi ti se kosa na glavi. Sve viđeno na drugom mjestu. Isti akter ista radnja. Da ti neko više od godinu dana sjedi za vratom, a bez ikakvog razloga i tebe bi pogodilo.Što se tiče pp, sa njom nikada nikad nisam razmijenila niti jednu pp. Htjela sam joj pisati i reči joj da me popusti, ali sam se dosjetila da joj je u praksi da prepravlja tuđe pp i pokazuje kako je neko nešto napisao, a nije. Zbog toga ne koristim pp.Strootman wrote:Ne ulazim stvarno sta je cura radila jer, logicno, pojma zivog nemam. Ali zasto tebe pogadjaju te stvari? Fkt. Mozes i na PP da ne pucamo spam po temi. Ono, kad` te osoba ne podnosi postoji jedan jedini razlog. Ti se primas na stvari koje ne trebaju uopste ulaziti u uho a kamoli izlaziti iz drugog. Opet ponavljam, ovo je striktno za tebe, nisam upucen u situaciju i ne trebam biti, to je vas odnos.silence wrote:Strootmeen... Samo da kažem da @nezaboravnu zaobilazim u širokom luku jer znam o kakvoj je osobi riječ. Ne želim sa njom da imam dijalog ni u snu, a ne na forumu. Rekoh da je zaobilazim i da sam mnogo njenih provokacija ignorisala, ali ona nema mjeru i ne zna da stane. Pravila je nered na drugom mjestu...sve viđeno ranije. Ja njoj nemam šta reči, a i ne želim bilo šta da kažem, nego samo da me pusti na miru ili neka administracija ovo sangcioniše. Kada dođem tu, ne želim da se saplićem o njena bezrazložna podmetanja. Ne diram je, pa neka me ne dira. Ako ne može da me podnosi tu, nije trebala dolaziti kada je čula da sam na bosanskom forumu. Došla je samo sa jednim ciljem, a cilj sam joj ja i provokacija mene. Silence ne bi reagovala da je nije dirala. Ja ne diram nikog i nikog ne provociram.Strootman wrote:Trebalo bi otvoriti posebnu temu, nezaboravna vs silence (bez simpatija na redosljed). I pustiti ih dan-dva da se "ispusu" te ih postediti banova u tom periodu za receno. Konacno sve skinuti s duse i onda lagano na ignore jedna drugu. Kapak.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests