Hvala srećoavatar wrote:jedan glas od mene kono za tebeMaja wrote:Jašta moja ti evo raskućiše me. Prodadoh sve kako bih kupila par glasova
Pošalji mi broj računa da ti uplatim stojanku majku knežopoljku
Moderator: VIP

Hvala srećoavatar wrote:jedan glas od mene kono za tebeMaja wrote:Jašta moja ti evo raskućiše me. Prodadoh sve kako bih kupila par glasova

Isto!Krokodil Behko wrote:A ja budala, džaba dadoh glasove
Ne žali BehkoKrokodil Behko wrote:A ja budala, džaba dadoh glasove

madam Bovary wrote:
malo sam "kratka" s lovom ovaj mjesec.....jeli bih mogla ja da odradim te glasove

Izvlace se bolan sva moguca oruzja,radi kampanje,ne pitaj nistaTheDieD wrote:Divi madam i avatara. Prestala si biti dama je liii

Suti,sta mi odradiste iza ledja,hasumi,hasumiiiii!!!!silence wrote:madam Bovary wrote:
malo sam "kratka" s lovom ovaj mjesec.....jeli bih mogla ja da odradim te glasove
![]()
![]()
![]()
Znala sam ja da se ovdje kupuje i prodaje....
I jamadam Bovary wrote: (i dalje tvrdim da sam ocima svojim vidjela cudne stvari,prebacivanje glasova na oci mojenema sine,bosna ti je to
)

Zona sumrakaTheDieD wrote:O čemu vi pričate

Eto vidite drage moje,sve je recenobubica wrote:Sve je tacno, ja jucer imala 3 glasa danas dva.e jbga
Nije to tako kao što izgleda. To je regularno 100%. Bodovi se smanjuju glasanjem i raspoređuju zavisno od broja glasača i za koga se glasa. Ja se samo pitam odaklle ovoliko glasača?madam Bovary wrote:Eto vidite drage moje,sve je recenobubica wrote:Sve je tacno, ja jucer imala 3 glasa danas dva.e jbga
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests