Nije tačno. Imaš raznoraznih sex interesdžija.Mutevelija wrote: 13 Nov 2019, 13:49 Mislim da.sexom muskarac samo gubi na duze.relacije, na krace mu je lijepo

Moderators: spacebound, Duminjo

Nije tačno. Imaš raznoraznih sex interesdžija.Mutevelija wrote: 13 Nov 2019, 13:49 Mislim da.sexom muskarac samo gubi na duze.relacije, na krace mu je lijepo

Nisam zena.Snowie wrote: 13 Nov 2019, 13:50Sta je sa zenom?Mutevelija wrote: 13 Nov 2019, 13:49 Mislim da.sexom muskarac samo gubi na duze.relacije, na krace mu je lijepo

Daj ba Mjutevelija...nemoj sve gledati kroz sufaru....ako se prijatelji ne pomognu u bilo kakvoj "muci" onda to nije prijateljstvoMutevelija wrote: 13 Nov 2019, 13:54 Ali kakav til moras.biti da bi povalio prijateljicu
Kako ce povaliti prijateljicu ako joj je prijatlej , rame za plakanje, onda on ima nesto mnipulatorskog
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa ne gledam kroz sufaru, ali meni nesto treba I doci cu do toga tako sto cu je napasti kad je ranjivaOtava wrote: 13 Nov 2019, 13:57Daj ba Mjutevelija...nemoj sve gledati kroz sufaru....ako se prijatelji ne pomognu u bilo kakvoj "muci" onda to nije prijateljstvoMutevelija wrote: 13 Nov 2019, 13:54 Ali kakav til moras.biti da bi povalio prijateljicu
Kako ce povaliti prijateljicu ako joj je prijatlej , rame za plakanje, onda on ima nesto mnipulatorskog
 Kad je ostavio deckp.
 Kad je ostavio deckp.

Da dam svoje misljenje?

meni se desi da posotje privlacnosti, ali se iste kontorlirajuDori wrote: 13 Nov 2019, 13:59 Ne....Sto se tice mojih prijatelja preduslov je da nema tu nikakvih medjusobnih priovlacnosti. U slucaju da postoje, nije onda to cisto prijateljstvo. A ja nekako uvijek na pocetku znam na cemu sam....

U prethodnom postu sam se šalio...ti si def. U PRAVUMutevelija wrote: 13 Nov 2019, 13:54 Ali kakav til moras.biti da bi povalio prijateljicu

Snowie wrote: 13 Nov 2019, 14:05 Moze se desiti da oboje to zele, i taj prijatelj i ta prijateljica. Tad niko nije manipulator tu...

Do tog momenta su bili...ali od tog momenata nisu prijatelji i to je to.

Ne znam bas... Rekla bih prije da su vec bili u drugacijim vodama.

inice, mogu biti prijatelji

Kad ćeš je napasti ako nećeš kada je ranjiva? Kada joj gard dignut, džaba napadaš, dobro se brani. Napadaš kada je ranjiva, kada imaš najviše šanse.Mutevelija wrote: 13 Nov 2019, 14:00Pa ne gledam kroz sufaru, ali meni nesto treba I doci cu do toga tako sto cu je napasti kad je ranjivaOtava wrote: 13 Nov 2019, 13:57
Daj ba Mjutevelija...nemoj sve gledati kroz sufaru....ako se prijatelji ne pomognu u bilo kakvoj "muci" onda to nije prijateljstvoKad je ostavio deckp.
Ne mogu iscenirati situaciju kako dvoje prijatelja spava

Nije mi fer toDorian wrote: 13 Nov 2019, 16:21Kad ćeš je napasti ako nećeš kada je ranjiva? Kada joj gard dignut, džaba napadaš, dobro se brani. Napadaš kada je ranjiva, kada imaš najviše šanse.Mutevelija wrote: 13 Nov 2019, 14:00
Pa ne gledam kroz sufaru, ali meni nesto treba I doci cu do toga tako sto cu je napasti kad je ranjivaKad je ostavio deckp.
Ne mogu iscenirati situaciju kako dvoje prijatelja spava
Bio ja mlad, dijete, tek upao u te vode i gledam jednu slatkicu, a ja onako moralan, pravedan sve 5. I pričam sa jednim iskusnim vukom kako je ne bih iskoristio. Kaže meni taj vuk "Ako je ne iskoristiš ti, iskoristiće je neko drugi".
To mi je otvorilo oči i izliječilo me od moralnih dilema i sličnih gluposti za sva vremena.
 I.sportski a nije ni izazovno .
 I.sportski a nije ni izazovno .
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests