Nadam se da voliš cvijeće

Ili cijeli buket jestivog cvijeća

Nadam se da voliš cvijeće

Barbygirl wrote: 23 Nov 2019, 21:18 Divno izgleda... Ja ne volim te jestive ukrase. Ko ovo pravi? Od nekog narucujes?

Nadam se da si ih dobijala

To je ocito onaj Tetovac.....da malo zaprske ali prije toga odnosno na samom kraju da treba izgnjeciti bude puno ukusnijivrhbosnica wrote: 23 Nov 2019, 20:38sto da gnjecim? mislis da bude gusce? pa bude zaprske...Otava wrote: 23 Nov 2019, 20:29
Ljenguzo,sto nisi malo grah izgnjecila....ja ga izgnjecimbar 50-60%
prvi put pravila ovaj grah. neki je gigantski, kao tri graske onog bosanskog![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

nijeb tetovac, ovakav jos nisam vidjela nikad.. kupljen u nekog turskoj radnji..bio ogroman suh, jos kad sam ga potopila,i poslije kuhala...nadosao na xxlOtava wrote: 23 Nov 2019, 21:52To je ocito onaj Tetovac.....da malo zaprske ali prije toga odnosno na samom kraju da treba izgnjeciti bude puno ukusnijivrhbosnica wrote: 23 Nov 2019, 20:38
sto da gnjecim? mislis da bude gusce? pa bude zaprske...
prvi put pravila ovaj grah. neki je gigantski, kao tri graske onog bosanskog![]()
A ti kao nevolis kad nadodje i na xxxxlvrhbosnica wrote: 24 Nov 2019, 00:49nijeb tetovac, ovakav jos nisam vidjela nikad.. kupljen u nekog turskoj radnji..bio ogroman suh, jos kad sam ga potopila,i poslije kuhala...nadosao na xxlOtava wrote: 23 Nov 2019, 21:52
To je ocito onaj Tetovac.....da malo zaprske ali prije toga odnosno na samom kraju da treba izgnjeciti bude puno ukusniji
![]()
Jest da sad rjedje pijem kaHvu ali ova Drogina bi sad moglastorm wrote: 24 Nov 2019, 07:23 Uhhhh dobra... Cimet, black, strong...winter edition
Erotique
IMG_20191124_064143.jpg

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests