Zar ti ne bi želeo da opšte pravilo bude oprostiti onima koji jesu za oproštaj? Od kurcobolje se ne pati, to je stanje zena.arzuhal wrote: 19 May 2021, 21:55Nije. Tako radiš ili kad fakat jesi četnik, ili kad ne znaš kako da im odgovoriš, ili kada patiš od kurcobolje.saint_mirad wrote: 19 May 2021, 21:51 Primer postupanja po kategorickom imperativu je što ne zameris ljudima kad te neosnovano zovu četnikom jer znaš da su duhovno-mentalna deca i ne znaju bolje.
Kao kada Bošnjo vlastiti kukavičluk sebi objašnjava kao sabur. I slično tome...
Poruka za forumaša
Moderator: VIP
- saint_mirad
- Osvježenje foruma 
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 213 times
- Status: Offline
Re: Poruka za forumaša
- saint_mirad
- Osvježenje foruma 
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 213 times
?Lori wrote: 19 May 2021, 21:56Cim imas jer znaci da je hipotetickisaint_mirad wrote: 19 May 2021, 21:51 Primer postupanja po kategorickom imperativu je što ne zameris ljudima kad te neosnovano zovu četnikom jer znaš da su duhovno-mentalna deca i ne znaju bolje.

- Hurija
- Pandora 
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Kd ti bude slava moj dobri komšija .

Ostalo je cutanje.
						- arzuhal
- Forum [Bot]![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png) 
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 576 times
- Been thanked: 1143 times
Nisam te ba ni spomenuo (svjedeno dali si se i koliko prepoznala u nekom postu), samo pođahkad odreagujem na svu tu površna prijetvornost, glumatanje, teatralnost, graforeje, jordamljenje forumskom pistom i džepne recenzije "Kant za domaćice: Vodič kroz Kritiku praktičnom uma u 7 koraka" i slične zajebancije ma od koga dolazile, pa i mene samog.Lavlje_srce wrote: 19 May 2021, 21:52Nikad te ne bih prstom taklla, problem je sto ti mene neces da ostavis na miru.
Nesto sam ti bice uradila.
Zaobiđi me i ignoriši. Jer mene te vaše stvari ne zanimaju, ja se samo zajebavam, to mi je prilika. I dobro mi.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
Uopce nije jednostavnoLavlje_srce wrote: 19 May 2021, 21:50Pa jednostavno je, primijetis to u odnosu s ljudima. To je sef koga svi cijene, covjek kom se mozes povjeriti bez da to postane javna tajna, rodjak na koga se uvijek mozes osloniti.Lori wrote: 19 May 2021, 21:39
Nisam to putala
Ti si ga sad objasnila
Ali kako ces dokazati da netko postupa po kategorickom imperativu?
Ne mozes dokazati dal sef to radi da svojim dobrim ponasanjem potice efikasnosti nost ost djelatnika u svrhu svog interesa
Ne mozes dokazati jel netko cuva tajnu jer je takav i jer je to moralno ispravno ili ispravno il iz nekog razloga ne zeli izgubit tvoje povjerenje...
Hipoteticki imperativ
Omnia mea mecum porto
						- MorningStar
- Inventar foruma 
- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Slavim ti ja sve , bajrame,uskrse vaskrse svete ove i one , hanuku yom kipur i to
 bujrum
  bujrum  

Last edited by MorningStar on 19 May 2021, 22:03, edited 1 time in total.

- Julia-Klara
- Has thanked: 14474 times
- Been thanked: 10010 times
Ne znam kako mozete i pomisliti da vas neko ovdje "mrzi"
To sto nekoga nervirate ili vas ne voli citi/odgovarati na vase postove ne znaci da vas mrzi. Teske su to rijeci, razmislite prije no ih upotrijebite

To sto nekoga nervirate ili vas ne voli citi/odgovarati na vase postove ne znaci da vas mrzi. Teske su to rijeci, razmislite prije no ih upotrijebite
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- arzuhal
Kada moram pročistiti komunikaciju da ne bih ostao neshvaćen, ili barem umanjio šansu za to.
						- insomnia
- Rđav kurac 
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Kaze ona koja je isla kmeziti sefici i prijetila napustanjem foruma

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Hurija
- Pandora 
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Duminjo
- Urednik foruma 
- Has thanked: 2719 times
- Been thanked: 8471 times
Nema dana da vas dvije, a pogotovo MunDzi ne komentarise rad urednistva. Odlicno obje znate da to nije po pravilima i bukvalno svaki skoro dan mogu da vas banujem. Nikad niste ni opomenute. Toliko to dugo traje i toliko ste uzele maha da se i sad otvoreno sprdate i opet necete dobiti ban.MunDzi wrote: 19 May 2021, 21:46Slazem se.Lavlje_srce wrote: 19 May 2021, 21:38
On se jako vodi simpatijama i antipatijama i kao takav (po mom misljenju) nije adekvatna osoba za poziciju moderatora (ovo nije nista licno Duminjo jer ti meni ne smetas). Ovo je samo nesto sto sam primijetila.
A i da lajkam ovom prilikom tvoj dugi post na nekoj od prethodnih stranica.
Kad forumam s mobitela ne mogu lajkati postove preko notifikacija.
I opet vam ne valja. Nece vam nikad ni valjati bez obzira sta se uradi. Niko vam ziv ne valja. Napadate i zaskacete svakog drugog forumasa. Kako to svi ne valjaju a vi valjate?
Lavlje, ne mozes svaki jebeni dan na temi o vakcinama pisati kako ljudi, koji hoce da prime vakcinu, nemaju veze sa mozgom pa se kasnije iscudjavati sto ti neko odgovara.. Normalno je da će ti odgovoriti. Napravila si od teme sprdacinu i ko god je imao drugo misljenje, bukvalno si ga nazovala glupim ili mu spocitavala da ne razmislja. Al nisi ti kriva za to, kriv sam ja sto sam ti dopustio. I vidis, opet ne valjam..
Komentarisite, nastavite. Krsite pravila svaki boziji dan i opet pljujte po urednistvu i opet iz svega toga zakljucite kako je Duminjo vodjen simpatijama. 2+2=9 cestitam

Samo, sa takvom pricom, zaobidjite politiku

Eventualni odgovor na ovaj Post cu vam obrisati.
- MunDzi
- Svadjalica 
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Koj to?insomnia wrote: 19 May 2021, 22:03 Kaze ona koja je isla kmeziti sefici i prijetila napustanjem foruma
- Lavlje_srce
- Alienka 
- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Ma nije valjda? Pa si slucajno, ubijedjen u svoju intelektualnu dominaciju umjesto Kant napisao Cunt. Oni koje ti s prezirom odbacujes kao nedovoljno vrijedne tvoje wanna be Zeusovske pozicije - nikad ne idu tako gnusno i toliko nisko. Ali manipulacija za dummies tu ne prestaje - jer si ti naravno tu samo da se 'zajebavas'.arzuhal wrote: 19 May 2021, 22:00Nisam te ba ni spomenuo (svjedeno dali si se i koliko prepoznala u nekom postu), samo pođahkad odreagujem na svu tu površna prijetvornost, glumatanje, teatralnost, graforeje, jordamljenje forumskom pistom i džepne recenzije "Kant za domaćice: Vodič kroz Kritiku praktičnom uma u 7 koraka" i slične zajebancije ma od koga dolazile, pa i mene samog.Lavlje_srce wrote: 19 May 2021, 21:52Nikad te ne bih prstom taklla, problem je sto ti mene neces da ostavis na miru.
Nesto sam ti bice uradila.
Zaobiđi me i ignoriši. Jer mene te vaše stvari ne zanimaju, ja se samo zajebavam, to mi je prilika. I dobro mi.
Ne, istina je da si ti tu da pljuckas s visine. Da znas bolje, radio bi bolje.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- insomnia
- Rđav kurac 
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
A ova julija
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Masamune
- DeLorean 
- Mood:
- Has thanked: 22180 times
- Been thanked: 20263 times
To jeste glupost. Ali fakat.Julia-Klara wrote: 19 May 2021, 22:02 Ne znam kako mozete i pomisliti da vas neko ovdje "mrzi"
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
						- arzuhal
Dobro, jesam, u pravu si. Hrak, pljuuuuuv!Lavlje_srce wrote: 19 May 2021, 22:08Ma nije valjda? Pa si slucajno, ubijedjen u svoju intelektualnu dominaciju umjesto Kant napisao Cunt. Oni koje ti s prezirom odbacujes kao nedovoljno vrijedne tvoje wanna be Zeusovske pozicije - nikad ne idu tako gnusno i toliko nisko. Ali manipulacija za dummies tu ne prestaje - jer si ti naravno tu samo da se 'zajebavas'.arzuhal wrote: 19 May 2021, 22:00
Nisam te ba ni spomenuo (svjedeno dali si se i koliko prepoznala u nekom postu), samo pođahkad odreagujem na svu tu površna prijetvornost, glumatanje, teatralnost, graforeje, jordamljenje forumskom pistom i džepne recenzije "Kant za domaćice: Vodič kroz Kritiku praktičnom uma u 7 koraka" i slične zajebancije ma od koga dolazile, pa i mene samog.
Ne, istina je da si ti tu da pljuckas s visine. Da znas bolje, radio bi bolje.
A ti si duminjopaja patak wrote: 19 May 2021, 22:04Nema dana da vas dvije, a pogotovo MunDzi ne komentarise rad urednistva. Odlicno obje znate da to nije po pravilima i bukvalno svaki skoro dan mogu da vas banujem. Nikad niste ni opomenute. Toliko to dugo traje i toliko ste uzele maha da se i sad otvoreno sprdate i opet necete dobiti ban.MunDzi wrote: 19 May 2021, 21:46
Slazem se.
A i da lajkam ovom prilikom tvoj dugi post na nekoj od prethodnih stranica.
Kad forumam s mobitela ne mogu lajkati postove preko notifikacija.
I opet vam ne valja. Nece vam nikad ni valjati bez obzira sta se uradi. Niko vam ziv ne valja. Napadate i zaskacete svakog drugog forumasa. Kako to svi ne valjaju a vi valjate?
Lavlje, ne mozes svaki jebeni dan na temi o vakcinama pisati kako ljudi, koji hoce da prime vakcinu, nemaju veze sa mozgom pa se kasnije iscudjavati sto ti neko odgovara.. Normalno je da će ti odgovoriti. Napravila si od teme sprdacinu i ko god je imao drugo misljenje, bukvalno si ga nazovala glupim ili mu spocitavala da ne razmislja. Al nisi ti kriva za to, kriv sam ja sto sam ti dopustio. I vidis, opet ne valjam..
Komentarisite, nastavite. Krsite pravila svaki boziji dan i opet pljujte po urednistvu i opet iz svega toga zakljucite kako je Duminjo vodjen simpatijama. 2+2=9 cestitam
Samo, sa takvom pricom, zaobidjite politiku
Eventualni odgovor na ovaj Post cu vam obrisati.

Omnia mea mecum porto
						- Lavlje_srce
- Alienka 
- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Nikad, ali nikad ne komentarisem urednistvo.
Dakle neko od nas dvoje ne govori istinu.
Citiraj mi post gdje sam to uradila.
Toliko o moralnim normama.

Dakle neko od nas dvoje ne govori istinu.
Citiraj mi post gdje sam to uradila.
Toliko o moralnim normama.
Memento Mori