I je li pise tamo,
Mutevelija ti ne smijes kititi jelku
Moderator: Krokodil Behko

I je li pise tamo,

A jok ... neka me vako ...

Nemo' mi se smijat ....

necu eo priznajem ja san imala dva zelena pomanja i jedan velki bijeli

Vjeruj mi meni je ovo već 4-5 nova godina koju dočekujem single .... tako da mi nije više ni bitno .... noć k'o i svaka druga ...

edo_79 wrote: 15 Dec 2021, 10:31Vjeruj mi meni je ovo već 4-5 nova godina koju dočekujem single .... tako da mi nije više ni bitno .... noć k'o i svaka druga ...Zanki wrote: 15 Dec 2021, 10:28
necu eo priznajem ja san imala dva zelena pomanja i jedan velki bijeli
a trenutno neman nikakav i ove godine mi se uopce ne da nist
jedino cizmicu jednu preslatku san metnila na zidu i toe to![]()
![]()

Da ti samo sjedneš jednom samnom kafu pit .... uvalila bi se od smijeha .... meni kažu na poslu da sam promašio profesiju .... da bih trebao biti motivatorZanki wrote: 15 Dec 2021, 10:34edo_79 wrote: 15 Dec 2021, 10:31
Vjeruj mi meni je ovo već 4-5 nova godina koju dočekujem single .... tako da mi nije više ni bitno .... noć k'o i svaka druga ...![]()
![]()
![]()
![]()
o boru iliti jelkama pricamo nemoj sad te ljubavfne provleme![]()
ne mogu sad ona nasmijana faca mie uvik pred ocima i nes ti ozbiljnoga razgovoro s tobon
bizi ba, nova godina, novo razocarenje godinu dana stariji
ajmeee srici nima kraja viruj mi![]()

Pa to se ositi, ja san te vec prokuzila das takavedo_79 wrote: 15 Dec 2021, 10:36Da ti samo sjedneš jednom samnom kafu pit .... uvalila bi se od smijeha .... meni kažu na poslu da sam promašio profesiju .... da bih trebao biti motivatorZanki wrote: 15 Dec 2021, 10:34
![]()
![]()
![]()
o boru iliti jelkama pricamo nemoj sad te ljubavfne provleme![]()
ne mogu sad ona nasmijana faca mie uvik pred ocima i nes ti ozbiljnoga razgovoro s tobon
bizi ba, nova godina, novo razocarenje godinu dana stariji
ajmeee srici nima kraja viruj mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dođem na pauzi za kafu, bacim tri četiri bombe, svi se valjaju od smijeha i kontaju kako sam ja vedar i pozitivan.
Za svakog nađem neki modus da mu nabacim kez nalice, samo za sebe još nisam našao jbm li ga ... Valjda to treba tako bit, šta li![]()

A vidićemo, prid nama je ...Zanki wrote: 15 Dec 2021, 10:43Pa to se ositi, ja san te vec prokuzila das takavedo_79 wrote: 15 Dec 2021, 10:36
Da ti samo sjedneš jednom samnom kafu pit .... uvalila bi se od smijeha .... meni kažu na poslu da sam promašio profesiju .... da bih trebao biti motivator![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dođem na pauzi za kafu, bacim tri četiri bombe, svi se valjaju od smijeha i kontaju kako sam ja vedar i pozitivan.
Za svakog nađem neki modus da mu nabacim kez nalice, samo za sebe još nisam našao jbm li ga ... Valjda to treba tako bit, šta li![]()
![]()
a uvik je dobro imati takve ljude ja se isto uvik sprdam i jos najvolin na svoj racun![]()
ma sta nisi nasa, nista ne triba tako biti, jednon ces ostati vakikad ti u blizini necije sritne okice zasijaju
nista nije gotovo, zivot je lijep bavec iza kantuna je neka draga dusa koja je mozda bas ona sricica tvoja
vidit ces samo ostani veseo i nasmijan uvik, nedaj na se![]()

Ne smije on ni borku, a kamo li jelku.

Eto joj sad, nek kiti borove po Njemackoj

Ne pise tako, nego draze mi je kad me citiras na podforumu ses neg ovde

Ne smijem ja sa tobom na te bezobrazne teme dolaziti odmah vices da te se hoce iskoristiti,Mutevelija wrote: 15 Dec 2021, 14:50Ne pise tako, nego draze mi je kad me citiras na podforumu ses neg ovde![]()

Nisi ti mene razumila ja iskoristavanje smatram kad pisem sa curom jedno 2 3 sata I nista ne bude izgubim je.Calla wrote: 15 Dec 2021, 14:57Ne smijem ja sa tobom na te bezobrazne teme dolaziti odmah vices da te se hoce iskoristiti,Mutevelija wrote: 15 Dec 2021, 14:50
Ne pise tako, nego draze mi je kad me citiras na podforumu ses neg ovde![]()
bizi, goni![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
A nije mi to zamorno, samo sam malo potištena što ne traje duževila wrote: 11 Dec 2021, 18:24
Srculence ima najlipsu jelku svake godine
I cilu kucu okiti..
Ne bi joj bila u kozi kad krene pospremanje![]()

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests