Jos jedna umjetnica koja je neophodna za opstanak BiH ????
Emina Husedžinović: Koža sve pamti
Lijepa bh. dizajnerica u svojoj beauty torbici uvijek nosi različite parfeme laganijih nota, a poučena vlastitim iskustvom svakoj budućoj mami bi preporučila "Mustela" kremu protiv strija, te istoimenu kolekciju i za njihove bebe
Za koji beauty proizvod nikada ne žalite dati novac?
- Za parfeme. Mijenjam ih često, ali više volim lagane parfeme nego one teške. Konstantno koristim "Chanel Chance", a tu su i "Burberry Brit", "Bvlgari Omnia Crystalline", "D&G Light Blue". I zimi i ljeti uvijek koristim neke "light" varijante parfema. Također, nikad ne žalim dati novac za kremu, trenutno koristim Sisley kremu za hidrataciju koju sam dobila po preporuci. Kremu kombiniram i s "Lierak" anti-age serumom za lice, jer sam već u nekim "kriznim" godinama kada se moram više posvetiti njezi lica. Koža sve pamti.
Kakav imate stav prema ženama koje se ne šminkaju?
- Ako su prirodno lijepe, zašto bi se šminkale? Prirodna ljepota uvijek je vrhunac. Svako koristi šminku da bi prikrio neke nedostatke ili da bi nešto naglasio. Nemam uopće negativan stav prema takvim ženama, naprotiv, čak im i zavidim. Kada ne radim i ne moram komunicirati s velikim brojem ljudi, vrlo rado se ne šminkam zato što je šminka nezahvalna, zbog začepljenja pora, pa i kasnijeg čićenja.
Izađete li ikada iz kuće nenašminkani?
- Izađem vrlo često. Nekad jednostavno ne stignem da se našminkam, jer se teško organizirati s dva posla, malom bebom, domaćinstvom i slično.
Koji beauty preparati su Vaš favorit za ovo ljeto?
- Ljeti češće koristim anticelulitne kreme, ponajbolje su bile Vichy i Elancyl, obje se kupuju u apoteci. I moram svim budućim mamama preporučiti "Mustela" kremu protiv strija koju sam koristila i pokazala se odličnom.
U kojim prilikama koristite crveni ruž za usne?
- Uglavnom u nekim večernjim izlascima, kada na sebi nosim nešto crveno ili kada sam u crnom.
Između botoxa, hijaluronske kiseline i prirodnog starenja, šta biste izabrali?
- Botox ne bih sigurno, jer ukoči lice i djeluje potpuno neprirodno. Hijaluronska kiselina se također primijeti, tako da bih najprije izabrala prirodni način starenja uz adekvatnu njegu.
Može li se stvoriti prekrasna koža?
Cliniqueovi vodeći dermatolozi znaju nevjerojatno jednostavnu rutinu koja pomaže u stvaranju prekrasne kože: čišćenje sa sapunom za lice, eksfolijacija s Clarifying Losionom i hidratacija s Dramatically Different Moisturizing losionom ili gelom. Clinique proizvodi odgovaraju svim tipovima kože.
Prateći ovu rutinu prekrasne stvari se događaju. Suha koža postaje svježa, zaglađena i ugodna. Masna koža postaje manje masna, smanjenih pora i ujednačenog tena.
Uživajte u novoj blistavoj i lijepoj koži!
Sve to možete postići sa samo tri proizvoda, tri minute, dva puta na dan.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".