Zna srculence da se ja zezam
Možda i ne
Moderator: Krokodil Behko

Samo pogledaj medalje u regalu samo četise kazat

O yebogaled 15 godina!!! Mislim da tu nije nepromišljenost, to mi se prije čini kod odraslih samoubojica. Ovom je stvarno nešto krivo moralo kliknuti u mozgu.Matan wrote: 10 Jul 2023, 18:22Mislim da jeste..
to se desilo nedavno kod komsije..
iako ima jos tri sina, najstariji 15 godina je to uradio..
i sta mislis kako im je unistio zivot, samo tako..
a za njega je to vjerovatno samo igra, nepromisljena bila..

BritkiMozak wrote: 10 Jul 2023, 17:33A je li sebično ako dijete počini samoubojstvo?Matan wrote: 31 May 2021, 18:29 I ja mislim da je oduzeti sebi zivot, sebicno..
jer zbog toga pate tvoji bliznji..
a posebno ako imas djecu..
ostavljas im stigmu cijeli zivot..
Kladiš se i pri tome gubiš novce, što ugrožava tebe i tvoje najmilije.Chan wrote: 16 Oct 2021, 05:48 Imam pitanje... kako pomoći ljudima koji konstantno ozbiljne stvari po njih same okreću na smijeh i zajebanciju?
Drugo pitanje... kako postati bolji kladioničar?![]()
I onda tu veoma ozbiljnu stvar, okrečeš na zayebanciju.![]()
![]()
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

S obzirom da si sama puštam te da pogodiš

Ak nisi skonto svaki put kad nesto kiksiras ja ti dodam prst

Auu drago mi je stvarnoKoteljubi_kadnisamtu wrote: 10 Jul 2023, 19:38Ak nisi skonto svaki put kad nesto kiksiras ja ti dodam prst
al et dobar si zadnjih par dana, ne znam cime sam zasluzila![]()

Kako popuniš tu prazninu ako ne pobediš?Chan wrote: 10 Jul 2023, 18:10 Patim od potrebe da stalno pobjeđujem.
Nije to što stvarno želim, već što dolazi nekako prirodno samo od sebe u većini slučajeva.
Onda se navikneš na to, pa kad ne pobijedim bude neki osjećaj praznine koju čojk treba da popuni, pa se često dešava da imam niz od 10 pobjeda.
Molim za pomoć.

Galeb čokoladomsrculence7 wrote: 17 Jul 2023, 00:37Kako popuniš tu prazninu ako ne pobediš?Chan wrote: 10 Jul 2023, 18:10 Patim od potrebe da stalno pobjeđujem.
Nije to što stvarno želim, već što dolazi nekako prirodno samo od sebe u većini slučajeva.
Onda se navikneš na to, pa kad ne pobijedim bude neki osjećaj praznine koju čojk treba da popuni, pa se često dešava da imam niz od 10 pobjeda.
Molim za pomoć.![]()

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests