Jeeej, homofob uzvraća udarac! Sreća pa živimo u srednjem vijeku, vjerujemo da je zemlja ravna i rasizam i homofobija su cool...Lavlje_srce wrote:Koji uzas covjece. Izgleda kao neuspjesni hibrid izmedju muskarca i zene.
Na ovo se valjda mogu paliti samo lezbejke i latentni-homo muskarci.
Fuj.
Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
-
Ahhhhhhh
- Poneki mu pročitamo

- Status: Offline
Re: Morate pogledati: Ova devojka ima trbušnjake do vrata!
What can change the nature of a man?
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
Odvratno mi je vidjet previse misica i na musku, kamoli na zensku.
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Daj ne lupetaj i preskoci me sa svojim bezveznim kvalifikacijama koje ne mogu biti udaljenije od istine. Posto je tvoj komentar prethodio mom, razmisljala sam da li da ga uopste ostavim jer si nadasve predvidiv, i znala sam da ce uslijediti nesto ove vrste. Frustracije ostavi za RL. To sto sam napisala su cinjenice.Ahhhhhhh wrote: Jeeej, homofob uzvraća udarac! Sreća pa živimo u srednjem vijeku, vjerujemo da je zemlja ravna i rasizam i homofobija su cool...
Ona ima klasicni 'trokut', siroka ramena, male grudi i malu straznjicu sto cini privlacnog muskarca, ali ne i atraktivnu zenu.
Tvoj (vrijedjalacki) odgovor na ovo me ne zanima. Kada se naucis osnovama Net etiquette, javi se. Dotad sve moje komentare slobodno zaobidji. Nisam ti ja kriva sto te istina u mojim postovima pogadja.
I got no time for you, ever.
Kao i vecini, nista cudno.Luna. wrote:Odvratno mi je vidjet previse misica i na musku, kamoli na zensku.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
-
Ahhhhhhh
- Poneki mu pročitamo

Slatka si!Lavlje_srce wrote:Daj ne lupetaj i preskoci me sa svojim bezveznim kvalifikacijama koje ne mogu biti udaljenije od istine. Posto je tvoj komentar prethodio mom, razmisljala sam da li da ga uopste ostavim jer si nadasve predvidiv, i znala sam da ce uslijediti nesto ove vrste. Frustracije ostavi za RL. To sto sam napisala su cinjenice.Ahhhhhhh wrote: Jeeej, homofob uzvraća udarac! Sreća pa živimo u srednjem vijeku, vjerujemo da je zemlja ravna i rasizam i homofobija su cool...
Ona ima klasicni 'trokut', siroka ramena, male grudi i malu straznjicu sto cini privlacnog muskarca, ali ne i atraktivnu zenu.
Tvoj (vrijedjalacki) odgovor na ovo me ne zanima. Kada se naucis osnovama Net etiquette, javi se. Dotad sve moje komentare slobodno zaobidji. Nisam ti ja kriva sto te istina u mojim postovima pogadja.
I got no time for you, ever.
Kao i vecini, nista cudno.Luna. wrote:Odvratno mi je vidjet previse misica i na musku, kamoli na zensku.
- Lavlje_srce
- Alienka

I ti si. Kao dijabetes otprilike.Ahhhhhhh wrote:
Slatka si!
Memento Mori
-
Ahhhhhhh
- Poneki mu pročitamo

Volim te! Želim te! Ovdje i sada! Budi moja ili ničija!Lavlje_srce wrote:I ti si. Kao dijabetes otprilike.Ahhhhhhh wrote:
Slatka si!
- Lavlje_srce
- Alienka

Bejbe, nisi vrijedan bana. Inace bih ti rekla nesto drugacije.
Memento Mori
- Toruk Makto
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
ova žilava ko opanak , ni za gulaša nije , moro bi je kuhat hevtu citavu .
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
-
Ahhhhhhh
- Poneki mu pročitamo

Molim te dušo, reci mi, želim da upijem svaku tvoju mudrost!Lavlje_srce wrote:Bejbe, nisi vrijedan bana. Inace bih ti rekla nesto drugacije.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7893 times
- Been thanked: 18658 times
Re: Bizarne vijesti

Kineski lopov prepisao je brojeve iz ukradenog iPhonea i vratio ih vlasniku na 11 stranica rukom ispisanog teksta, prenijeli su danas državni mediji.
Vjeruje se da je Žu Bin pokraden dok se vozio u taksiju sa još jednim putnikom. Žu je imao skoro 1.000 brojeva u kontaktima, ali nije imao rezervnu kopiju, pa je više brinuo zbog ove liste, nego zbog telefona.
"Znam da si ti onaj koji je sjedio pored mene. Garantujem ti da ću te naći. Pogledaj kontakte u mom mobilnom i shvatićeš kojim se poslom bavim", napisao je Žu u SMS poruci koju je poslao na broj ukradenog telefona.
Ton poruke bio je prijeteći, pošto Žu radi u industriji pabova, koja se u Kini obično dovodi u vezu sa bandama.
Nekoliko dana kasnije, stigao mu je poštanski paket sa SIM karticom i 11 stranica rukom ispisanih telefonskih brojeva iz imenika ukradenog aparata.
Žu kaže da je bio šokiran i da pretpostavlja da je lopovu otekla ruka od ispisivanja toliko imena, brojeva i ostalih podataka.
Jedan korisnik kineske verzije Twittera napisao je: "kakav simpatičan i savjestan lopov - jedan od onih koji poštuju profesionalnu etiku".
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Maja
- Administrator

- Maja
- Administrator

NOVI MODNI TREND: Nevidljive gaćice

Babapanty gaćice napravljene su od samo tri silikonske trakice s mogućnošću regulacije veličine zakačene za bijelu, pamučnu krpicu ukrašenu čipkom.
Prema riječima proizvođača, nevidljive gaćice mogu se nositi i tokom mjesečnice, a minimalistički i vrlo 'elegantni' dizajn čini ih potpuno nevidljivima ispod najzahtjevnijih materijala.
Iako ih opisuju kao toliko udobnima da u njima možete čak i spavati, ne možemo niti zamisliti kakav je osjećaj kada se, nakon nekoliko sati nošenja, silikonske trakice zalijepe za kožu.

Babapanty gaćice napravljene su od samo tri silikonske trakice s mogućnošću regulacije veličine zakačene za bijelu, pamučnu krpicu ukrašenu čipkom.
Prema riječima proizvođača, nevidljive gaćice mogu se nositi i tokom mjesečnice, a minimalistički i vrlo 'elegantni' dizajn čini ih potpuno nevidljivima ispod najzahtjevnijih materijala.
Iako ih opisuju kao toliko udobnima da u njima možete čak i spavati, ne možemo niti zamisliti kakav je osjećaj kada se, nakon nekoliko sati nošenja, silikonske trakice zalijepe za kožu.
Mogu mislit šta bi im bilo na 90 stepeni
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
ma bez veze... uzmes lijepo tange i ne ocrtavaju se
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
Spanac_113
- Inventar foruma

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9718 times
- Been thanked: 11457 times
Pero ujutro kukuriče, a popodne nosi jaja

Suprug i ja smo se posvađali je li naše već odraslo pile muško ili žensko. U svađi muž ga je nazvao Pero, a ja sam rekla da je kokoš, govori Marija Matotek (77).
Pero iz Donje Dubrave u Međimurju glavna je tema u susjedstvu. Marija i njen suprug Josip (77) još od proljeća raspravljaju kojeg je spola. Govore kako je u početku bio “pile ko pile”. No nakon što se opernatio, počele su nedoumice. Kljunom se satima dovodio u red. Postao je veći od ostalih kokoši, a onda mu je narasla krijesta - baš kao u pijetla.
Međutim, rep je ostao kratak - kao u kokoši. Iako je isprva bila uvjerena da je kokoš, Marija je u jednom trenutku morala popustiti.
- Moja dojučerašnja kokoš jednog je ranog jutra zakukurikala. Suprug je pobjedonosno uzviknuo: ‘Vidiš da je muško!’ Morala sam se pomiriti s time - kaže. I tako je Pero postao muško.
- Seksao se s ostalim kokošima, a potom se pipkao i gospodski uređivao- govori Marija. Ipak, nakon nekoliko dana pijetao je opet postao kokoš.
- Prolazila sam kraj kokošinjca i vidjela Peru da sjedi u košari u kojoj kokoši nesu jaja. Pola sata trebalo mu je da snese jaje. I naravno, opet je počela rasprava. Ni dandanas ne znamo je li muško ili žensko - zaključuje vlasnica, koja sa suprugom o tome više ne raspravlja, ali Pero je enigma cijelom susjedstvu, i šire.
Ujutro u pola šest, dok su još u krevetu, slušaju ga kako kukuriče. Poslije se udvara i redom izgazi sve kokoši. Slijedi njegovo uređivanje, a popodne se pretvori u kokoš koja sjedi u košari i redovno nosi jaja.
- Jako smo zadovoljni jer je tako svestran i poseban. Seksualno - sve u jednom - zaključuju zadivljeni susjedi, koji su svome Peri obećali dug život u njihovu dvorištu, a susjedi poručuju kako je priča o Peri prigodna za temu referenduma, koja je popularna ovih dana.
Izvor: D.Avaz
Re: Pero ujutro kukuriče, a popodne nosi jaja
Pero je gej 
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Re: Pero ujutro kukuriče, a popodne nosi jaja
ma nije gey 100%
treba onim folom iz nadrealista odrediti Peri spol. Dati mu zrno kukuruza i ako je pojeo onda je muško, a ako je pojela, zasigurno žensko.
A i ime mu jasno govori Pero, ja nikad ne vidjeh nekog Peru koji je žensko.
treba onim folom iz nadrealista odrediti Peri spol. Dati mu zrno kukuruza i ako je pojeo onda je muško, a ako je pojela, zasigurno žensko.
A i ime mu jasno govori Pero, ja nikad ne vidjeh nekog Peru koji je žensko.