Za koga navijate?
Re: Za koga navijate?
...ako imaš dušu ajduk je tu..samo hajduk živi vječno :.hžv...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
pored rep. bih, fk sarajevo
Nemoj se zbuniti izmedju mog karaktera i mog ponašanja.
Moj karakter je ko sam ja,
A moje ponašanje zavisi od tebe.
Moj karakter je ko sam ja,
A moje ponašanje zavisi od tebe.
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Nisam navijac ali eto volim gledati Man. City zbog Dzeke , Real Madrid i jos nekoliko timova
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
..težak vikend frende...ružni wrote:Za Crvenu Zvezdu, instituciju ove regije i istočne Evrope
-
Ružni
Nisi u toku. Poraz od jedan gol razlike s datim golom u gostima praktično donosi titulu. Hajde, ja sam bar dočekao titulu 
nisam..ali poraz od večitok rivala uvik teško padne..
Za reprezentaciju... neigraju cesto tako da imam vremena da se pripremim za traume koje slijede u tih 90 min
Volim da gledam Real Mad.. Beyern.. i tako te masine.. al to kad naletim na tv
Misimovic mi je naj igrac
a i komsije smo 
Misimovic mi je naj igrac
dobar klub...šta je- jeTrepavica wrote:Trenutno za Bonaqua u ...

Habibti, ya nour el - ain... 
šalim se, navijam za sarajevo 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 369 times
nekad za arsenal
u zadnje vrijeme ni za kog,fudbal je izumro
5 tekmi pogledas ne vidis ni jednu petu,biciklo ili neki fini potez,ko jebeni sah da gledas
i previse je u fudbalu pokvarenosti,i lopovluka da bi bio zanimljiv
(repka je druga prica koja ima malo veze s fudbalom,da puzu po terenu moras tu navijat )
u zadnje vrijeme ni za kog,fudbal je izumro
5 tekmi pogledas ne vidis ni jednu petu,biciklo ili neki fini potez,ko jebeni sah da gledas
i previse je u fudbalu pokvarenosti,i lopovluka da bi bio zanimljiv
(repka je druga prica koja ima malo veze s fudbalom,da puzu po terenu moras tu navijat )
Ne slažem se s tobom,harlekin wrote: fudbal je izumro
danas je puno zanimljivije gledati nogometaše, prije su bili nekakvi mršavi u pederskim gaćicama, noge ko čačkalice plus ruke dva štapića
a danas su to ipak isklesana tjelesa, fini dresovi od najboljih materijala, pa frizurice, solarij, kakva tetovažica a kad daju gol obavezno skinu majicu i mrdnu sisom.
..ako se i zajebaješ---Katja wrote:Ne slažem se s tobom,harlekin wrote: fudbal je izumro
danas je puno zanimljivije gledati nogometaše, prije su bili nekakvi mršavi u pederskim gaćicama, noge ko čačkalice plus ruke dva štapića
a danas su to ipak isklesana tjelesa, fini dresovi od najboljih materijala, pa frizurice, solarij, kakva tetovažica a kad daju gol obavezno skinu majicu i mrdnu sisom.
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 369 times
velio ja fudbal izumro,ne nogometasiKatja wrote:Ne slažem se s tobom,harlekin wrote: fudbal je izumro
Nogomet je Umro kad je posh spice victoria Beckham poslala privatnim avionom frizera,stilista, da uredi davidu friz... Naime od soka nije mogla doći k sebi kad je vidjela kako lose izgleda njegova frizura na prvoj tekmi 
Edit
Word cup 2002 korea /Japan
Edit
Word cup 2002 korea /Japan
Habibti, ya nour el - ain...