Nema mi ništa mrze ...

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Post Reply
gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 196 times
Been thanked: 842 times
Status: Offline

Re: Nema mi nishta mrze ...

Post by gospođa Brams » 21 Aug 2014, 18:58

...od ljudi koji na društvenim mrežama moraju podijeliti svaki trenutak svog života. Ništa što im se dogodi ne može ostati privatno, sve se mora uslikati, dokumentirati, objaviti, lajkati. Nebitno dal se radi o nečemu zaista zanimljivome i vrijednom pažnje, ili o sasvim glupim svakodnevnim stvarima. Koliko ljudi mogu biti očajno željni pažnje i afirmacije društva, mislim kog boli briga šta netko drugi radi u životu. Baš je jedna kolegica iz osnovne škole otišla na putovanje u Pariz, i u par dana koliko je tamo objavila je valjda 20 fotografija sa kojih vrišti da je u Parizu, mislim ok ajde staviti jednu nekakvu sliku, ali ono, pretjerivati s time kao da je prva i zadnja koja je tamo otišla. Pa jebo te Pariz i malograđanština. Kad netko ode na moj profil jedino što može vidjeti je što od muzike zadnje slušam, nikad tamo nema ni traga onome što mi se događa u životu, nit neće biti. Ljudi kao da više uopće ne žele imati privatnost, toliko su opsjednuti time da drugi misle kako vode zanimljive i ispunjene živote...a ja osobno mislim da, ako razmišljaš konstantno o tome što ćeš i kako objaviti negdje, život ti očito i nije tako zanimljiv. Kad radim nešto zanimljivo ili odem na neku zanimljivu lokaciju, razmišljanje o nekakvom fejsbuku i tome kako ću to tamo objavit mi je na zadnjem mjestu.
Ne znam zašto ljudi misle da su toliko bitni i zanimljivi. Pa i meni je kao i svakome do neke mjere stalo da me okolina prihvaća, nije to ništa loše, to je osobina koju više manje ima svatko, ali ići do tolike mjere u pokušaju da se to ostvari, meni to nije jasno. Kad tako malo sjednem za taj facebook pa vidim kakvi se proljevi tamo objavljuju i potenciraju, dođe mi da se ispalim u svemir
somehow I manage

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40920 times
Been thanked: 27439 times
Status: Online

Post by Rum » 21 Aug 2014, 19:05

gospođa Brams wrote:...od ljudi koji na društvenim mrežama moraju podijeliti svaki trenutak svog života. Ništa što im se dogodi ne može ostati privatno, sve se mora uslikati, dokumentirati, objaviti, lajkati. Nebitno dal se radi o nečemu zaista zanimljivome i vrijednom pažnje, ili o sasvim glupim svakodnevnim stvarima. Koliko ljudi mogu biti očajno željni pažnje i afirmacije društva, mislim kog boli briga šta netko drugi radi u životu. Baš je jedna kolegica iz osnovne škole otišla na putovanje u Pariz, i u par dana koliko je tamo objavila je valjda 20 fotografija sa kojih vrišti da je u Parizu, mislim ok ajde staviti jednu nekakvu sliku, ali ono, pretjerivati s time kao da je prva i zadnja koja je tamo otišla. Pa jebo te Pariz i malograđanština. Kad netko ode na moj profil jedino što može vidjeti je što od muzike zadnje slušam, nikad tamo nema ni traga onome što mi se događa u životu, nit neće biti. Ljudi kao da više uopće ne žele imati privatnost, toliko su opsjednuti time da drugi misle kako vode zanimljive i ispunjene živote...a ja osobno mislim da, ako razmišljaš konstantno o tome što ćeš i kako objaviti negdje, život ti očito i nije tako zanimljiv. Kad radim nešto zanimljivo ili odem na neku zanimljivu lokaciju, razmišljanje o nekakvom fejsbuku i tome kako ću to tamo objavit mi je na zadnjem mjestu.
Ne znam zašto ljudi misle da su toliko bitni i zanimljivi. Pa i meni je kao i svakome do neke mjere stalo da me okolina prihvaća, nije to ništa loše, to je osobina koju više manje ima svatko, ali ići do tolike mjere u pokušaju da se to ostvari, meni to nije jasno. Kad tako malo sjednem za taj facebook pa vidim kakvi se proljevi tamo objavljuju i potenciraju, dođe mi da se ispalim u svemir
+1 :respekt :respekt :respekt
“Ljudi imaju puno toga lijepog o tebi da kažu, samo prije toga treba da umreš.”

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3910 times
Been thanked: 2945 times

Post by Pasaga » 21 Aug 2014, 19:08

RUME...
moramo se dogovorit...
koja je cija cura..... :travolta
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 » 21 Aug 2014, 19:16

...nego kad stajkaju u podzemnoj uz 12 sati najave :zid
sad ja moram biciklirat kuci u kosulji i hlacama jer nemam tu opermu da bi mogo sutra na poso biciklom.

pas. mater.

p.s.- idem na fejs odma slike ljepit

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by gospođa Brams » 21 Aug 2014, 19:24

Spanac_113 wrote:...nego kad stajkaju u podzemnoj uz 12 sati najave :zid
sad ja moram biciklirat kuci u kosulji i hlacama jer nemam tu opermu da bi mogo sutra na poso biciklom.

pas. mater.

p.s.- idem na fejs odma slike ljepit
moraš se check-inat, amateru
somehow I manage

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by gospođa Brams » 21 Aug 2014, 19:26

...kad znam da moram ić u teretanu :place uvijek mi govore da ću s vremenom počet uživat u vježbanju, a ja već evo 4 mjeseca čekam taj trenutak, ali ne dolazi. Uglavnom se ubijam tamo i samo jedva čekam da sve bude gotovo, idem samo zato jer sam platila članarinu :ooo
somehow I manage

Divlja_u_srcu
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Divlja_u_srcu » 21 Aug 2014, 20:23

gospođa Brams wrote:...od ljudi koji na društvenim mrežama moraju podijeliti svaki trenutak svog života. Ništa što im se dogodi ne može ostati privatno, sve se mora uslikati, dokumentirati, objaviti, lajkati. Nebitno dal se radi o nečemu zaista zanimljivome i vrijednom pažnje, ili o sasvim glupim svakodnevnim stvarima. Koliko ljudi mogu biti očajno željni pažnje i afirmacije društva, mislim kog boli briga šta netko drugi radi u životu. Baš je jedna kolegica iz osnovne škole otišla na putovanje u Pariz, i u par dana koliko je tamo objavila je valjda 20 fotografija sa kojih vrišti da je u Parizu, mislim ok ajde staviti jednu nekakvu sliku, ali ono, pretjerivati s time kao da je prva i zadnja koja je tamo otišla. Pa jebo te Pariz i malograđanština. Kad netko ode na moj profil jedino što može vidjeti je što od muzike zadnje slušam, nikad tamo nema ni traga onome što mi se događa u životu, nit neće biti. Ljudi kao da više uopće ne žele imati privatnost, toliko su opsjednuti time da drugi misle kako vode zanimljive i ispunjene živote...a ja osobno mislim da, ako razmišljaš konstantno o tome što ćeš i kako objaviti negdje, život ti očito i nije tako zanimljiv. Kad radim nešto zanimljivo ili odem na neku zanimljivu lokaciju, razmišljanje o nekakvom fejsbuku i tome kako ću to tamo objavit mi je na zadnjem mjestu.
:aplauz :ok

Baš zato ja nemam face sranje :bua
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 21 Aug 2014, 20:28

gospođo :hoi
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40920 times
Been thanked: 27439 times
Status: Online

Post by Rum » 21 Aug 2014, 20:35

Ma pustite bramsicu napada ljude a ona kaci slike sa ustipcima po face, kao da samo ona zna napraviti ustipke a i nisu joj nesto tanki previse :djed
“Ljudi imaju puno toga lijepog o tebi da kažu, samo prije toga treba da umreš.”

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by gospođa Brams » 21 Aug 2014, 20:38

Rum wrote:Ma pustite bramsicu napada ljude a ona kaci slike sa ustipcima po face, kao da samo ona zna napraviti ustipke a i nisu joj nesto tanki previse :djed
Nije bilo dosta brašna :ble

Nije lijepo iznositi sadržaje privatnih poruka :oo
somehow I manage

Fatma
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Fatma » 21 Aug 2014, 22:24

Neko rece dvolice ljude.... :cool :bua

Alpha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Alpha » 22 Aug 2014, 12:18

kad posalje pp pa je ga obrise :zid
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

Johny
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Johny » 22 Aug 2014, 19:17

kad svako cacka po Pasinoj temi :zid

Lanci
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 94 times
Been thanked: 49 times

Post by Lanci » 23 Aug 2014, 17:04

Kad moram I subotom da radim :lupa
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.

Divlja_u_srcu
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Divlja_u_srcu » 23 Aug 2014, 22:13

kad neko laže :zao
❤️ Majka❤️

Rabiosa
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Rabiosa » 24 Aug 2014, 09:30

Kad kihnem, a taman stavila maskaru..
Aktiviram se na dodir.

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by gospođa Brams » 27 Aug 2014, 14:29

Neki dan sjednem na kavu, i uglavnom uvijek pijem neskafe, i obožavam pjenu, to mi je ukusnije od same kave, da mogu, naručila bih šalicu pjene :ooo uglavnom uvijek prvo žlicom popapam pjenu pa krenem pit kavu. I tako ja stavila šećer i uzmem žlicu da ću promiješat, tj. mislila sam da uzimam žlicu, kad ono, to nije žlica, nego nešto sa rupom u sredini :roll , ovako nešto https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... kdzjlO_fde samo je rupa još veća a okvir tanji, i naravno da nisam ništa mogla s tom "žlicom" pa sam samo popila i tu kavu zajedno s pjenom, osjećala sam se kao neki divljak.
Mislim, ne shvaćam, ionako moraju oprat i taj pokušaj žlice, ne shvaćam šta dobivaju time.
A inače volim ić u taj kafić, nadam se da ovo neće postat regularna stvar :123
somehow I manage

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by gospođa Brams » 06 Sep 2014, 15:49

Image

uvijek kad mi se to dogodi i ne ubode me pomislim kako sam izbjegla sigurnu smrt
somehow I manage

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14474 times
Been thanked: 10010 times

Post by Julia-Klara » 13 Sep 2014, 21:58

kada polupismena osoba zeli ispasti pametna pa jos pocne upotrebljavati neke fraze koje su definitivno na pogresnom mjestu i ne govore ono "sto je pjesnik htio reci"
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Divlja_u_srcu
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Divlja_u_srcu » 19 Sep 2014, 11:08

kad se neko pohasi :grana
❤️ Majka❤️

Post Reply