Ahaaa, to ima logike.evergreen wrote:ljevičar je "sakriven", on je napravio ovaj poster-pamfletKatja wrote:A tko ti je tu ljevica?evergreen wrote:šta hrvatska ljevica misli o desnici
Desnica u Hrvatskoj
Moderator: Krokodil Behko
Re: Desnica u Hrvatskoj
Tešeš: Blokiraćemo put Srbije ka EU

ZAGREB - Novi predsjednik Hrvatske stranke prava dr Ante Starčević Ivan Tešeš rekao je da će otežati put Srbije ka EU dok ne dobiju svoje.
“Mi ne želimo nikakav rat sa Srbijom, mi samo želimo da oni nama daju ono što je naše. Mi ćemo im otežati put u Evropsku uniju jer Hrvatska ima to pravo glasa, moraju sve članice pristati da oni uđu u EU. Mi ćemo to otežati, zablokirati, sve dok ne lažu gdje je svaki hrvatski civil i branitelj iz Domovinskog rata“, naveo je Tepeš, a prenosi B92.
HSPAS je u subotu za novog predsJednika izabrala doskorašnjeg vršioca dužnosti, koji se na toj poziciji našao poslije odlaska predsjednice Ruže Tomašić, hrvatske predstavnice u Evropskom parlamentu.
Stranka je osnovana 2009. godine, odvajanjem od Hrvatske stranke prava, a na izborima za Evropski parlament imala je dva kandidata, Tomašićevu i Tepeša.
Tepeš je i prije izbora za predsjednika davao izjave u vezi sa Srbijom. On je najavio da će od Vlade Hrvatske zatražiti uvođenje viznog režima građanima Srbije, pošto se vlast u Srbiji nije ogradila od izjava haškog optuženika Vojislava Šešelja.
(nezavnisne novine)
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Re: Tešeš: Blokiraćemo put Srbije ka EU
nikad čuo za njega...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Ni ja, obični čovjek iz naroda.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
- Status: Offline
ima bradu...
sumnjiv je....
sumnjiv je....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Šta sad jel Tepeš ili je Tešeš 
Tepeš prezime mi je poznato
Tepeš prezime mi je poznato
Habibti, ya nour el - ain... 
- drugrankovic
- Inventar foruma

radeta62 wrote:Dobice Qurac.
neka ga, mislim dobice to jel
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9722 times
- Been thanked: 11464 times
Tomašić: Ukinuti status nacionalnih manjina
ZAGREB - Hrvatski poslanik u Evropskom parlamentu Ruža Tomašić smatra da bi u Hrvatskoj trebalo ukinuti status nacionalnih manjina. "Svi manjinci koji imaju državljanstvo Hrvatske su politički Hrvati, a oni bez državljanstva su naši gosti", kaže Tomašićeva.
Prema njenim riječima, u tom slučaju nikome ne bi bilo ni bolje, ni gore zato što je pripadnik manjinskog ili većinskog naroda, prenose hrvatski mediji.
"Svi smo u tom slučaju ravnopravni i zajednički radimo na boljitku ove države. Manjinci ne bi glasali po uputstvu nekoga iz Srbije ili neke druge strane države, već bi u Saboru branili interese Hrvatske i svih njenih građana", rekla je Tomašićeva.
(Vijesti.ba/Srna)
ZAGREB - Hrvatski poslanik u Evropskom parlamentu Ruža Tomašić smatra da bi u Hrvatskoj trebalo ukinuti status nacionalnih manjina. "Svi manjinci koji imaju državljanstvo Hrvatske su politički Hrvati, a oni bez državljanstva su naši gosti", kaže Tomašićeva.
Prema njenim riječima, u tom slučaju nikome ne bi bilo ni bolje, ni gore zato što je pripadnik manjinskog ili većinskog naroda, prenose hrvatski mediji.
"Svi smo u tom slučaju ravnopravni i zajednički radimo na boljitku ove države. Manjinci ne bi glasali po uputstvu nekoga iz Srbije ili neke druge strane države, već bi u Saboru branili interese Hrvatske i svih njenih građana", rekla je Tomašićeva.
(Vijesti.ba/Srna)
Po mojoj ocjeni i po mom dubokom uvjerenju nema ni desnice ni ljevice,........... sve su to dogovorni profiteri - sjaši kurta da uzjaše murta.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
- drugrankovic
- Inventar foruma

storm wrote:kakvi vas blokirati... Svim je u interesu stoprije strpati vas unutra... Ovakvi mahniti morate biti pod kontrolom, rješava se pitanje Kosova.. Win-win situacija za sve
nećemo mi tamo... znaš shvatili smo, sa hrvatskom pod isti krov, ne da jebe oca vishe
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma

ruža je otvoreni ustaša... time bi se najlakše manula tabli s ćirilicom, ovako dok je živa ima da joj bodu oči...
i to su vaši predstavnici...
vidiš mi hrvate u srbiju, NIKADA nećemo smatrati srpskom nacijom... oni su manjina niko im to neće osporit... niti će ikad bit srbi... državljani of kors, to je već sasvim druga stvar i svudje u svjetu normalna, al da ih nazovemo srbima?
i to su vaši predstavnici...
vidiš mi hrvate u srbiju, NIKADA nećemo smatrati srpskom nacijom... oni su manjina niko im to neće osporit... niti će ikad bit srbi... državljani of kors, to je već sasvim druga stvar i svudje u svjetu normalna, al da ih nazovemo srbima?
- drugrankovic
- Inventar foruma

kod nas nece hrvat bit ni politicki srbin... cuj politicki?
rvat je rvat... ende
rvat je rvat... ende
Svi sljedbenici vođa Bošnjaka,Srba i Hrvata to neće prihvatiti sve dok te iste političke vođe drugačije ne narede.vila wrote:POLITICKI Bosanciihercegovci!
razumis li sad?
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!