LGBTIQA+
Moderator: spacebound
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
- Status: Offline
Re: HOMOSEKSUALNOST
Cijeli životni ciklus se sastoji od stalnog narušavanja i uspostavljanja motivacijskog ciklusa u kojem zivimo radimo osjecamo sa svim svojim licnim potrebama ,,,svima nama je potrebna licna ravnoteza sa nama samima i sa svjetom koji nas okruzuje!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Calla
- Legenda foruma

Sto bi znacilo da i homoseksualac posjeduje ljudske potrebe !
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Čuj to. Ja mislio oni neovisni o bilo čemu. Svaki dan nešto novo naučim.Calla wrote:Sto bi znacilo da i homoseksualac posjeduje ljudske potrebe !
Samo sabura
Zaključak ti jeCalla wrote:Sto bi znacilo da i homoseksualac posjeduje ljudske potrebe !
Normalno da posjeduje ljudske potrebe (nije ni životinja niti biljka, a bogami nije ni marsovac).
- Calla
- Legenda foruma

pa da i sad cemo se malo vrtiti u krug pa sve opet od pocetka ,
Iako eto kao svi znamo za te ljudske potrebe ,
Homo je neprihvatajuci oblik u drustvu ,, i ostavit cemo ga tu gdje jeste,,jer njegove ljudske potrebe nisu bitne,
njih cemo zanemariti!
Iako eto kao svi znamo za te ljudske potrebe ,
Homo je neprihvatajuci oblik u drustvu ,, i ostavit cemo ga tu gdje jeste,,jer njegove ljudske potrebe nisu bitne,
njih cemo zanemariti!
Ja nemam nista protiv njihovih potreba...ali mislim da su neprirodne...vjerujem da je to poremecaj, imam slucaj u obitelji bivseg supruga...bit ce homica sve vise...nema genetika nikakav dokaz...a cinjenica je da je drustvo psihicku u k.... koliko se tabletina i anksiolitika i antidepresiva guta...netko ima potrebu i zenu nabubati svaki put kad se naloče....pa trebamo li ga opravdavati
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Calla
- Legenda foruma

nebitan je uzrok ,,,,!!
nego ljudi oko nas onakvi kakvi su
,,i sta sada da radimo sa ishodom takvih koji su se pogresno odgojili ili rodili ili su naslijedili nesto kao tako??
Ne mogu usporediti ni svakog alkoholicara pod isto ima ovih koji se naliju pa plesu pjevaju naprave uzitak i ovima sto su potpuno trjezni!
nego ljudi oko nas onakvi kakvi su
,,i sta sada da radimo sa ishodom takvih koji su se pogresno odgojili ili rodili ili su naslijedili nesto kao tako??
Ne mogu usporediti ni svakog alkoholicara pod isto ima ovih koji se naliju pa plesu pjevaju naprave uzitak i ovima sto su potpuno trjezni!
E draga Calla, ono sto je bitno i jest zapravo uzrok...jer toga ce biti sve vise...najlakse je reci da priznajemo i dopustamo brakove ...i nije tako tesko biti suosjecajan ....puno je teze priznati uzrok i snositi odgovornost a drustvo to upravo cini...a ljudi bj trebali biti odgovorni...i cijelo drustavo...al je otislo u helac...u tom grmu i lezi zec...
...ha i nasa medicina cesto lijeci simptome a da i ne znaju uzrok...a uzrok je bitan...sto ce biti posljedica sve veceb broja homoseksualaca...manme djece..mozda to drustvo i svijet upravo i hoce...pa nece biti bijela kuga vec kugetina.. 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
A vrijeđaju se kad im kažeš da je to njihovo paradiranje čisti egzebicionizam i ništa drugo. Nudisti su barem svjesni svoje potrebe da budu viđeni goli. I ja sa volim gol okupati ali sa nekom damom koja to isto želi i isključivo u nekoj romantičnoj uvali dobro zaštićenoj od pogleda drugih ljudi. Homoseksualnih potreba nemam i nikako mi nije jasno zašto homoseksualci oba spola ne upražnjavaju svoje potrebe kao i mi heteroseksualci koji smo u većini. Ma ima i biseksualaca i kojekakvih drugih pa svi nekako pokušavaju upražnjavati svoje potrebe ili porive na neki društveno prihvatljiv način. Pa gdje bi došli kad bi išli paradirati svi heteroseksualci, biseksualci, sado-mazo, ovi, oni, niti ne znam kakvih sve ima. A ti homoseksualci zašto ne osnuju svoje političke stranke i ne ostvare sva svoja navodno ugrožena prava u potpunosti legalnim načinom. Ja bih najviše volio kada bi si homoseksualci osnovali svoju vlastitu državu pa nek u noj stalno paradiraju i siguran sam da bi znatno unaprijedili medicinsku znanost u proktokološkom smislu. Ne smiješ im reći da su glupi a da su pametni mogli bi imati svoje vlastito kraljevstvo United kingdom of great Hemeroids.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
Problem nekih od nas jest sto ima kompleks niže vrijednosti PA SLIJEPO PRIHVAĆAMO ONO STO ZAPAD SERVIRA I TVRDI NAM DA JE NORMALNO. AKO TAKO NE MISLIŠ - NAZADAN SI.
Jedna od tih gnusnih stvari koju mnogi prihvaćaju, al samo zato da bi u nečijim ocima izgledali "napredni", jest homoseksualizam kao normalnu pojavu.
Jedna od tih gnusnih stvari koju mnogi prihvaćaju, al samo zato da bi u nečijim ocima izgledali "napredni", jest homoseksualizam kao normalnu pojavu.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Znaci mi koji to prihvatamo imamo kompleks nize vrijednosti , stvarno zanimljivo 
Postoji velika mogućnost.Mala_Mu wrote:Znaci mi koji to prihvatamo imamo kompleks nize vrijednosti , stvarno zanimljivo
Koje je tvoje rješenje, kako iskorijeniti tu pojavu? Misim da nema veze sa Zapadom svejednoREMB wrote:Problem nekih od nas jest sto ima kompleks niže vrijednosti PA SLIJEPO PRIHVAĆAMO ONO STO ZAPAD SERVIRA I TVRDI NAM DA JE NORMALNO. AKO TAKO NE MISLIŠ - NAZADAN SI.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Ne treba iskorijenit homoseksualizam (nek rade šta hoće -briga me) već samo treba "mislit" svojom glavom i slobodno izražavati svoje stavove, bez kompleksa, bez opterećenja hoćel me neko zbog mog stava doživljavati kao manje vrijednog.
Možeš li čime dokazati tu tvrdnu da ljudi zbog toga prihvaćaju te ideje... zbog komepleksa manje vrijednosti ili onako "bubaš"?
Ma mogu jašta...znam neke ljude koji katkad u javnost moraju izaći sa stavom o gej paradama..i naravno u svom javnom nastupu biraju riječi, ističu naravno u tom kontekstu i ljudska prava...a ovamo privatno ti isti psuju im mater pedersku.
- vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
Ne bi ja bas rekla da je u pitanju kompleks manje vrijednostiLebowski wrote:Možeš li čime dokazati tu tvrdnu da ljudi zbog toga prihvaćaju te ideje... zbog komepleksa manje vrijednosti ili onako "bubaš"?
ali da postoji strasan pritisak medija pa nekad i javni linc onih koji imaju svoj stav ili svoje vrijednosti a nisu bas po volji kvazi liberalnom svjetonadzoru,,,,svakako postoji
pa je tako strasna greska reci da si vjernik,pa je tako strasna greska reci da je obitelj zajednica muskarca i zene....to je isto necije pravo,,,razmisljati i zivjeti tako
U vecini ljude zaboli đon za to kakve su necije sklonosti,,,samo idu na zivce mahanjem s tim,,,pricama o ugrozenosti,,,pricama o zaostalosti drugih
Naravno, pritisak medija, nevladinih organizacija itd. je sastvni dio ovog o čem pričam...al čim podliježeš pritisku pa iznosiš stav iza kojeg ne stojiš je zapravo KOMPLEKS.
Hmm.. gdje je to strašna greška reći da si vjernik?vila wrote:Ne bi ja bas rekla da je u pitanju kompleks manje vrijednostiLebowski wrote:Možeš li čime dokazati tu tvrdnu da ljudi zbog toga prihvaćaju te ideje... zbog komepleksa manje vrijednosti ili onako "bubaš"?
ali da postoji strasan pritisak medija pa nekad i javni linc onih koji imaju svoj stav ili svoje vrijednosti a nisu bas po volji kvazi liberalnom svjetonadzoru,,,,svakako postoji
pa je tako strasna greska reci da si vjernik,pa je tako strasna greska reci da je obitelj zajednica muskarca i zene....to je isto necije pravo,,,razmisljati i zivjeti tako
U vecini ljude zaboli đon za to kakve su necije sklonosti,,,samo idu na zivce mahanjem s tim,,,pricama o ugrozenosti,,,pricama o zaostalosti drugih
Naravno, postoje lobiji koji rade na tome, da se bore za prava te grupe i promjenu definicije braka. Lično, nikad ne bih potpisao takvo nešto u BiH, pogotovo ako će se morati mijenjati školski sistem zbog toga, učenja, stavljanje onih glupih naziva RODITELJ1 i RODITELJ2, predstavljati slikama u udžbenicima porodicu kao takvu. Trebaju naći neki kompromis.. dozvoliti brak ako žele.. Neku vrstu ugovora. Crkva to može prihvatiti a i ne mora.
Isto tako, postoje lobiji( i religije) koji oduzmijau tim ljudima svako ljudsko pravo ili dobar dio njih a ne samo na brak. Nije niko baš nevin.