Naše erotske priče

Poezija, proza, pisci, pravopis, povijest jezika, dijalekti, lokalizam.
fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times
Status: Offline

Re: Naše erotske priče

Post by fruit » 18 Feb 2015, 21:34

Placi slobodno...bice ti lakse..
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7881 times
Been thanked: 18635 times

Post by Maja » 18 Feb 2015, 21:35

Ko, jel tovar :D.

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu » 18 Feb 2015, 21:41

Jadan. :( :D.

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 18 Feb 2015, 21:43

Kad ovo procita i pocne njakat od uzbudjenja. :oo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit » 18 Feb 2015, 21:44

Maja wrote:Ko, jel tovar :D.
Stradalnik :hihi
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14460 times
Been thanked: 10004 times

Post by Julia-Klara » 18 Feb 2015, 21:50

:jutarnja

Sipao je snijeg. Kroz prozor hotela u centru grada gledao sam kako prekriva stari spomenik,a sobom se sirio miris koje cigarete. Doci ce, rekla je da ce doci.
Jutros je kratko odgovorila na moj sms "naravno da se vidimo", i vise ni jedne jedine rijeci. Cijeli dan.
Sad sam tu, u gradu u kojem me niko ne poznaje, a ni nju. Istusiran, omotan samo u peskir, iza kojeg se nazirao vec napola nabrekli ud, iscekujuci NJU. Tisinu je ubijala lagana muzika sa radija.
Njen auto se zaustavio na obliznjem parkiralistu. Zakoracila je iz njega u svoj dugom kaputu, ali sam uspio vidjeti noge u carapama sa podvezicama.
"Mmmmm, dobra moja", rekoh odmotavajuci peskir. Imao sam ga vec u ruci kada je podigla pogled prema prozoru, gledajuci mene, pa bacivsi pogled lijevo i desno otvorila kaput.Njena bijela put, crni cipkani ves, sexy carape, sve sam vidio. Stojala je rastovrenog kaputa dok su po njenoj dugoj kovrdzavoj kosi padale pahulje.
Pomislih koji sam sretnik. Za par minuta ce na koljenima ispred mene klecati ne zena, nego boginja, koja ce se sladiti mojim nabreklim kuJcem, prelazeci jezikom preko svake zilice, i dovoditi me do ludila.
Zacuo sam kucanje i otovorio vrata. kaputa vise nije bilo , drzala ga je u jednoj ruci i vukla po podu.
Zavodljivo me gledala.
"Jesi li spreman za Hebacinu svog zivota?"
Nisam nista rekao i vec je bila u sobi, bacajuci kaput preko naslonjaca pored kreveta, pruzajuci se po ispeglanoj, shushkavoj posteljini.
"Ko me je vise pozelio,ha? Ti ili ovaj tvoj jednooki Jack?"
Obuhvatila ga je rukom gledajuci me u oci. Sjedila je na ivici kreveta racirenih nogu, i taman sam lijepo mogao smjestiti samog sebe izmedju njih, a kuJac se doklatio do njenih vlaznih usana.
Odjetivisi jezik na glavicu zatvorio sam oci. Ne znam da li sam vise volio osjecaj dok mi ga tako sisa, ili kada vec duboko prodrem u njenu unutrasnjost...Gdje je raj nasim kurchevima? Usta ili njihova vlazna pichkica? Zar je bitno? :D
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi » 18 Feb 2015, 21:53

:noga

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2773 times
Been thanked: 2209 times

Post by Calla » 18 Feb 2015, 22:43

palila si mi misli Julka ,,odlicnoo
,ja sada jos uvjek zamisljam nju sa cipkastim carapama lijepom guzom dugom kosom i njihanje njenih bokova dok mu prilazi spusta se na koljena i pripremi jezicka za najvruci liz koji je do sada samo zamisljao a nikada ga nije isprobao i dobio,,,,Wooww
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by tovar » 18 Feb 2015, 23:09

Trebalo mi je vremena da se usudim pojaviti se ovdje glumeći hrabrost. Prvi puta u životu sam ostao bez teksta jer je ona to tako vjerodostojno sve opisala da sam čak na trenutak pomislio ... ne znam više šta sam pomislio ... znao sam ja da to što ju zezam neće izać na dobro ...
A što me nisi jednostavno banirala?
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7881 times
Been thanked: 18635 times

Post by Maja » 18 Feb 2015, 23:11

Jesi li se to prepao?

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 18 Feb 2015, 23:13

Tovaru sljedeci potpis "Odlucio sam zivjeti do bana" :hihi

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 18 Feb 2015, 23:17

Julia-Klara wrote::jutarnja

Sipao je snijeg. Kroz prozor hotela u centru grada gledao sam kako prekriva stari spomenik,a sobom se sirio miris koje cigarete. Doci ce, rekla je da ce doci.
Jutros je kratko odgovorila na moj sms "naravno da se vidimo", i vise ni jedne jedine rijeci. Cijeli dan.
Sad sam tu, u gradu u kojem me niko ne poznaje, a ni nju. Istusiran, omotan samo u peskir, iza kojeg se nazirao vec napola nabrekli ud, iscekujuci NJU. Tisinu je ubijala lagana muzika sa radija.
Njen auto se zaustavio na obliznjem parkiralistu. Zakoracila je iz njega u svoj dugom kaputu, ali sam uspio vidjeti noge u carapama sa podvezicama.
"Mmmmm, dobra moja", rekoh odmotavajuci peskir. Imao sam ga vec u ruci kada je podigla pogled prema prozoru, gledajuci mene, pa bacivsi pogled lijevo i desno otvorila kaput.Njena bijela put, crni cipkani ves, sexy carape, sve sam vidio. Stojala je rastovrenog kaputa dok su po njenoj dugoj kovrdzavoj kosi padale pahulje.
Pomislih koji sam sretnik. Za par minuta ce na koljenima ispred mene klecati ne zena, nego boginja, koja ce se sladiti mojim nabreklim kuJcem, prelazeci jezikom preko svake zilice, i dovoditi me do ludila.
Zacuo sam kucanje i otovorio vrata. kaputa vise nije bilo , drzala ga je u jednoj ruci i vukla po podu.
Zavodljivo me gledala.
"Jesi li spreman za Hebacinu svog zivota?"
Nisam nista rekao i vec je bila u sobi, bacajuci kaput preko naslonjaca pored kreveta, pruzajuci se po ispeglanoj, shushkavoj posteljini.
"Ko me je vise pozelio,ha? Ti ili ovaj tvoj jednooki Jack?"
Obuhvatila ga je rukom gledajuci me u oci. Sjedila je na ivici kreveta racirenih nogu, i taman sam lijepo mogao smjestiti samog sebe izmedju njih, a kuJac se doklatio do njenih vlaznih usana.
Odjetivisi jezik na glavicu zatvorio sam oci. Ne znam da li sam vise volio osjecaj dok mi ga tako sisa, ili kada vec duboko prodrem u njenu unutrasnjost...Gdje je raj nasim kurchevima? Usta ili njihova vlazna pichkica? Zar je bitno? :D
50 nijansi kaFene

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi » 18 Feb 2015, 23:28

Ajde ja cu vam napisati jednu po istinitom dogadjaju :o

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 18 Feb 2015, 23:29

:grana uj

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by tovar » 19 Feb 2015, 00:05

Maja wrote:Jesi li se to prepao?
Enomirani stručnjaci su nas učili kako strah prepoznati, kako ga kontrolirati i kako poslije posljedice straha sanirati, ... ali na ovo me nisu pripremili. Ne znam jesam li se prepao. Treba mi još malo vremena. U pogibeljnim situacijama djelujem instiktivno i mahinalno jer sam tako istreniran a na ovako nešto me nitko nije pripremao. Sada sam tek spoznao da je pero uistinu jače od mača. Oduvijek sam bio uvjeren da sam ja sam sebi najveća prijetnja a nisam razumio mnoge koji su me upozoravali da će mi kad - tad neka žena doći glave. Sada tek vidim da je to itekako moguće. Ako sada nisam naučio lekciju o zadirkivanju, neću nikada.

Moj naklon! Klanjam ti se do poda i priznajem poraz. Ali Zmajo, (nisam više siguran koliko mi je pametno te zvati Zmajo), ovo mi jeste težak poraz, ali je to ipak samo jedna izgubljena bitka. Ono što me ne ubije to me ojača, ja ratove ne gubim. ... (uf, dobro je, vidim da polako dolazim sebi) Samo sam se malo povukao da pregrupiram snage i da osmislim novu taktiku. Predaje nema pa makar me i stvarno silovala. (više mi to i ne zvuči tako strašno kao prvi puta) Ja ovdje više nevin nisam pa nemam više što izgubiti. Životom ću braniti svoju muškost do posljednjeg daha. Napastvovala si me nenadano, iz zasjede a ja ti časno najavljujem protunapad. Neće ti pomoći ni tvoji grudobrani. Namjeravam prodrijeti u tvoju dubinu kako bih te potpunim porazom zauzeo. Prije svega, po ratnom pravu i običaju, zahtijevam tvoju bezuvijetnu predaju za koju ti nudim časne uvijete. Predaj mi se i bit ću milostiv i nježan prema tvojoj pozadini.

A jel bi moglo barem neko kratko primirje?
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 04 Apr 2015, 16:21

Eh to je hrabrost...ispod kaputa cipka i najlonkice :sok...ili je tovar samo mastovit .. :pusi
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

kuplung
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by kuplung » 12 Apr 2015, 06:50

Zanimljiv topic

Terasa svjesti
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Terasa svjesti » 12 Apr 2015, 10:31

O guzici i latenciji

Njezin je muž vozač cisterne i uglavnom nije doma. Za visoke dnevnice vozi gorivo iz Italije, Mađarske i Austrije u Bosnu, Hrvatsku i Srbiju. Govori kajkavski i glupo izgleda. Dobro zarađuje, što je jako bitno u uspješnom braku. Ima lijepu, mladu ženu koju sam upoznao na izložbi G. Denivera. Za nju je dobro što je on stalno na putu i što dobro zarađuje.
Rekla je da je čula da sam oženjen, ali da joj to ne smeta. Onda sam ja rekao kako sam čuo da je ona Muslimanka, ali da ni meni to ne smeta. Kad smo se složili kako nikome ništa ne smeta, htjela je da odemo kod nje. Muž mi je u Austriji, rekla je, vraća se u ponedjeljak. Primamljivo, rekao sam, ali ja ne mogu jebati dok ne popijem barem desetak piva. Onda ću te jebati, rekao sam, ako hoćeš do ponedjeljka.
Pazi što obećavaš, rekla je, jer te sad vodim na pivo.
Naručili smo pivo i ja sam ga eksao. Ona je pila neki sok, čini mi se od jabuke. Naručila je još jedno pivo za mene, sebi ništa.
Ajd popij i ti nešto, rekao sam.
Ja se volim trijezna jebati, rekla je, možda koji joint, ali ništa više od toga.
Imam ja, rekao sam, neku travu s Brača, ako želiš smotaj je.
Zar ovdje, rekla je i pogledom pretražila birtiju, neće me netko vidjeti?
Gazda lokala je propali liječeni narkić, boli ga kurac za tvoj joint, rekao sam i dodao joj smotuljak. Zafrkala ga je i pripalila.
Ona se naduvala, ja napio. Počeli smo pričati o seksu.
Moj muž me jebe samo subotom, i to ako nije na putu, rekla je. Seks traje petnaest minuta, a voli kad mu govorim prostote, rekla je.
Kakve prostote, pitao sam. j... me, j..., ja sam tvoja kučka, i tako to, rekla je.
Pa i nisu neke prostote, zaključio sam.
Da, a to što moram brijati picu, a on bi kurac samo u šupak gurao?!!!, zaderala se, i dodala; ako me pak ne jebe u guzicu onda bar stavi prst unutra i rovari. Jebote, rekla je tužno, serem samo reciklirana govna.
Muškarci su pritajeni pederi, rekao je gazda lokala dok je plaćala račun za šankom. Zato vole guzicu, rekao je.
Ne bih se složio, rekao je penzioner s travaricom. Muškarci vole mijenjati rupe, u guzici je ipak nešto drugačiji raspored.
Nije samo to, dodao je poštar koji je srkao capuchino, u svakom muškarcu postoji barem sićušna crta sadizma, žene uglavnom cvile kad ih ubodeš u dupe. U pički ipak moraš raditi neko vrijeme da dobiješ ton.
Kako kod koje, nastavio je gazda lokala, ja mojoj Reziki kad uguram, oči joj aman ispadaju. Ihhhh, što se praviš, majke ti, ko da samo ti imaš kurac?!, uzdahnuo je penzić s travaricom.
U usporedbi s tobom, ja sam Mike Tayson, cinično je dobacio gazda.
Kad sam bio tvojih godina svoju sam staru, pokoj joj duši, dva puta dnevno, u jutro i na večer, rekao je penzić.
Eh, da si je jebo dva puta dnevno ne bi umrla u pedesetoj, zaključio je gazda.
Dok smo zatvarali vrata birtije filozofska rasprava je poprimila ratne pokliče.
To je sve kriva tvoja guzica, rekao sam joj. Ovi su ljudi bili ko sretna familija dok ti nisi spomenula j..... u šupak. Sad će biti mrtvih glava…, tužno sam dodao.
Jebiga, rekla je, nisam znala da guzica može prouzročiti rat. Može, može, rekao sam, zbog šupaka se vodilo podosta ratova. Čitaj povijest, rekao sam joj i uhvatio je za dupe.
A veliš, reciklirano sereš? Zanimljivo.
O kiselom grahu i kralju popa

Saša je nesretna budala. Prvo je ostao bez posla. Bio je portir. Firma je prodana, radnici otpušteni, neki su dobili otpremnine, a on se našao na ulici bez prebijene lipe.
Onda je počeo piti. Zapravo, pio je on i prije, ali sad je zaista počeo. Tako smo se upoznali. Kod Drageca je pivo šest kuna a konjak tri. Ispočetka je sjedio sam. Onda je stidljivo prešao za naš stol. Primili smo ga kao člana obitelji. Zavoljeli smo ga kad je platio prvu rundu.
Socijalnu pomoć potrošio je prije svih nas. Nama je to odgovaralo, njegovoj ženi ne. Jedan dan je našao poruku na hladnjaku: «grah je na štednjaku, salata u frižideru, ja kod sestre. Više se ne vraćam». Probao je grah. Koji se ukiselio. Ispljunuo ga je i otišao kod Drageca na pivo. Okus kiselog graha mu je dugo bio u ustima.
Problem je izbijao nakon šestog piva. Brojali smo. Šesta – povijest. Saša je govorio o Francuskoj revoluciji, Knezu Branimiru, Matiji Gupcu i Adolfu Hitleru. Uglavnom su mu to bile najdraže teme. Tako sam saznao da je Hitler imao mali kurac i da je konc–logore preuzeo od Rusa. Francuske revolucije ne bi ni bilo da su patent za giljotinu kraljevski rizničari prodali Turcima. A Branimir i Matija su bili daljnji rođaci, s tim da je Matija bio alkoholičar. Nakon devetog piva sve je izmiješao. Tako je knez imao mali kurac, Hitler je bio nacionalni heroj, Gubec je stvar sjebao s konc-logorima, a Francuske revolucije nije ni bilo, osim možda u Rusiji.
Ja sam tolerantna osoba, ali Bigi nije. Dozlogrdila mu je Sašina povijest i jednom mu je prilikom, u žaru opisivanja Hitlerovog kurca, razbio pepeljaru u ćelo. Saša je odspavao desetak minuta, a Bigi je zaključio da ne pamti ovakav mir kod Drageca. Stvari su se zakomplicirale kad se Saša probudio. Stao je buncati o Rimu i samom Cezaru. Znali smo da je svršeno s našim prijateljstvom. Kako Bigi zarađuje više od Sašine socijalne pomoći, što znači da češće časti, stali smo na njegovu stranu. Saša je po treći put postao nepoželjan.
Ideju da se ubije možda je donio i prije susreta s pepeljarom. Ideju da to napravi kako treba nije nikada donio. Jednu je večer pustio plin iz štednjaka. Plin je curio, a on je pijuckao posljednju limenku piva i listao prošlogodišnji Playboy. Rekonstrukcijom događaja utvrđeno je da mu se digao kurac i da ga je, razumljivo, uzeo obrađivati. Negdje na pola puta do uspjeha, počelo mu se spavati. Zapalio je cigaretu kako bi otklonio drijemež. Vatrogasci su ga spasili u krevetu gdje gori s upaljačem u jednoj i kurcem u drugoj ruci.
Ostao je živ. Izgleda kao Michael Jackson. Samo dosta siromašnije. Umjesto kurca ima kateter. Možda ga ima i Jackson. Nisam dijete da nagađam.
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 12 Apr 2015, 15:58

:ovaj pa sad ne znam sta je opasnije..cigara ili lulanisanje :pusi...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

Palma*
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Palma* » 06 May 2015, 13:42

1. deo

Zatvaram oči… vidim obalu i more… osećam miris borovine… čujem cvrčke, kako se javljaju… i sonce, koje polako tone u more tamo daleko… samo tu na obali sam ja… samo tu se istinski opuštam i uživam… hrana za moju dušu… čakam te… sedim na obali… nigde nikog… i posmatram igru galebova na nebu… zagledam te, kako mi se približavaš. Sav nasmejan i srećen, što me vidiš. Naši pogledi se stapaju u jedan i za trenutak oko nas ništa više ne postoji. Ustajem i idem ti u susret... ljubiš me… prvo nežno, zatim pa sve zahtevnije… osećam tvoju snagu i energiju… kako volim da sam sa tobom… kako volim da ti pripadam. Zahtevaš više. Tvoji poljupci s uznemirljivi i dodiri nabijeni s naponom. Beskompromisno me držiš u svom zagrljaju, s jezikom istražuješ… spustiš se prema uvetu… trnci me prožimaju, koža mi se ježi…. mmmmmmmm… polako po vratu na dole… mmmmmm… kako uživam. Nemam snage, da te zaustavim… i neću... tako lepo mi je… tako dobro je osećati tvoje telo uz moje… pomiluješ me po majici, na dva osetljiva mesta… zadrhtim… uh, kako mi godi. Bradavice mi stoje, čvrsto i uspravno… kao uvek, kada oste tvoj dodir. Tvoja ruka klizne ispod kopče brusa i zagledaš se u mene upitnim pogledom. Klimnem i rukom ti prolazim kroz kosu, koja miriše na so. Svlačiš mi majicu i polako se usnicama prisaš na njih. Ljubiš kao da je zadnji put… ležemo na topl pesak… uz šumenje mora potpuno ti se predajam. Koža mi je naježena od zzbuđenja… polako se spustaš prema pupku, slučajno se nasmejem i blago te povučem nazad… čudan osećaj… strah me je… mada želim, da bi otkrio sve, da bi te osetila. Znam, da ti mogu verovati, toliko te već poznajem… povlačiš mi dole gaćice… neprijatno mi je, a želim te… rukom se polako približuješ mom međunožju i osećaš toplotu, koju odajem… želim da te osetim… nestrpljiva sem. Napadaš moju mačkicu… poližeš svu vlažnost, nalaziš moj klitoris i nežno ga dodiruješ jezikom… stresem se… kakav osećaj… .vrti mi se u glavi od zadovoljstva… kako mi je lepo…. rastavljaš mi kolena i ljubiš me po stegnima… imam osećaj, da ću se istopiti pod tvojim dodirima… nekontrolisano podižem kukove prema tebi… znam, da se približuje vrhunac… osećam, kako moje telo počinje da obliva toplota… znam, da dolazi… oh… mmmmm… stresem se u grču… ljubiš me… sreća na mom licu donosi osmeh na tvojim usnama… srećna sam. Okrećem se prema tebi i otkopčavam ti pantalone… ispod nemaš ništa… uzimam ga van i nežno ga milujem… polako pomeram kožicu gore i dole… naginješ glavu unazad i duboko dišeš… gledam moju ruku kako klizi preko njega… saginjem glavu i uzimam ga u usta… obuhvatam ga svojim usnicama i klizim polako gore i dole, isto tako kao malopre sa rukama. Moje međunožje je opet poplavljeno… stenješ i tvoji kukovi se ritmično pomeraju prema meni… sve dublje i dublje… igram se… odmaknem se i opet priblizim… jezikom nestašno kružim po vrhu… dižem glavu i naši pogledi se sreću... polažeš me na peškir… približavaš mi se i naša tela se stapaju u jedno… u celinu… ulaziš duboko u mene… prepuštam se tvom ritmu i snagi, koja zahteva sve… osećam te sve više i više… u meni rasteš… osećam tvoje trzaje… znam da se približavaš vrhuncu… još malo…. samo još malo vremena mi je potrebno… mmmmmm… zajedno dolazimo do orgazma, koji je čaroban. Umorni ležimo jedno pored drugog… grliš me i ljubiš… oko nas potpuna tišina… čuje se samo šum mora… i crčci su začutali. Leđima sam naslonjena na tvoje toplo telo, obavijena tvojim nogamai… šapućeš mi nežne reči… tvoj glas… tako nežan i zavodljiv… ležimo zagrljeni… prepuštamo se umoru… čuje se samo naše disanje i šum mora… odjednom ustaješ i povlačiš me sa sobom… ulazimo u more… hladno je… ali tako paše… ne može ohladiti želju po tebi… zaplivamo… tražim te… želim da te dodirnem… želim da osetim tvoje usne na meni… osmehuješ se i ljubiš me… čini mi se da mi čitaš misli… dodirima me izazivaš… i ti želiš još jednom da prodreš u mene… sedaš u plićak, pvlačiš me sebi u naručje… spajamo se… stvorena jedno za drugo… polako se pomeram… vidim da ti je lepo… da uživaš… držiš me za kukove… Zahtevaš više… prepustam se tvom ritmu… tvoji prsti se igraju s mojim bradavicama, spuštaju se prema mom klitorisu… mmmmmm… nemoj mi to raditi… neću još kraj… odugovlačim… želim da to dugo traje… naši pogledi se sreću… vreme se zaustavlja… .vidim želju u tvojim očima… potpuno ti se predajem… odmakneš me od sebe… okreneš me tako da klečim i približiš mi se odpozadi… osećam kako polako prodireš u mene… duboko…. do kraja… tako potpuno te osećam… prsima miluješ moj drugi otvor , nežno ga masiraš… osećam kako tvoj prst prodire unutra… mmmmm… boim se da ću brzo svršiti… neću još… molim, ne još... želim odužiti kraj… tako lepo mi je s tobom… želim te osetiti na drugi način… želim te osetiti u guzi… opzštena sam… verujem ti… znam da ćeš biti nežan…. Znaš da je to meni prvi put i znam da ne voliš biti prvi… ali desi se… prodireš u mene… ne boli previše… malo se zaustaljaš, zatim se prepustamo ritmu… znaš me dovesti do užitka… znaš da si prvi, kojeg osećam tako… moja roka se približava klitorisu i počinjem kružiti po njemu… ne mogu se više kontrolisati… osećam kako ćeš eksplodirati… tama mi je pred očima… obliva me vrućina… osećam da dolazi…. dug… dug orgazam… i tvoj… kako te strese… kako duboko dišeš… .loviš vazduh… lepo mi je…. Oko nas je već tamna noć… more šumi… polako se oblačimo… hladno je…. žal mi je da se je završilo… obećavaš mi da ćemo se uskoro opet videti… pratiš me do auta… odlazimo svako na svoju stranu… još uvek osećam na sebi tvoje vrele poljupce… poljupce, kojii mi znače sve… znam da ćemo se uskoro ponovo videti… ne možeš izdržati dugo bez mene.
Image
2.deo

Uveče sam došla nazad na plažu - neka nevidljiva sila vukla me je tamo… znala sam da me čakaš… dolaziš mi u susret… .samo mesec je naš svedok...
Držiš me čvrsto uz sebei, dok naši pogledi klize preko morske površine. Mesečina pleše po moru i nežno osvetljava okolinu. Svoju roku obavijaš oko mog vrata. Privijaš me još bliže sebi i spustaš svoje usne na moje. Srećemo se u nežnom poljupcu. Tvoj miris me uzbuđuje. Osećam toplotu tvog tela. Nežan poljubac postaje sve strasniji. Tvoja ruka nežno šeta po mom telu i čini mi se istražuješ, kao da bi bilo prvi put. Pritiskaš svoje međunožje k meni, a ja se odzivam tako što blago širim noge. Polako se svlačimo… komad za komadom… ponovo osećam tvoje poljupce po čitavom telu… svom strašću naša ljubavna igra počinje ponovo. Stoimo okrenuti jedno prema drugom u sjaju mesečin... Tvoje oči, koje govoe tada kada vlada smrtna tišina i tvoje usne, koje se uvek u pravom trenutku dotiču mojih…
Potpuno utrnim kada tvoje usne dotaknu moje uvo… zatvaram oči… čekam… polako kliziš jezikom po vratu… izazivaš… i tvoje ruke… klize po mojim leđima… polako… zavodljivo… istražujuće… zaustavljaju se na mojoj guzi… dok se usnama približavaš mojim bradavicama… ne mogu izdržati više… molim te uzmi me… pohotno ih uzimaš u usta… igraš se s njima… kolena mi klecaju… ne mogu više stajati… spustaš me naćebe… nastavljaš sa milovanjem… želim da te osetim… čuješ moje uzahe zadovoljstva… prstima nežno rastvaraš moje sramne usnice i tražiš moj klitoris… nemoj prestati… nastavi… polako i osećajno ljubiš moju malu… svavruća i oznojena hvatam te za kosu i guram ti glavu kakav dug i jak ordgazam… i kada se umirim srećna sam… srećna da… ali zadovoljena ne… želim osetiti tvoju muškost i primiti tvoje sokove…
Počinjem se pomerati na dole po tvom telu… zaustavljam se na tačkama za koje znam da te strese, kada ih dodirujem… uživam kada vidim da ti je lepo… da me želiš kao ja tebe… nežno te ljubim po najosetljivijim mestima… čujem kako zadržavaš dah…. Znam da ti paše… kada dođem do njega, nežno ga podižem i već nestaje u mojim ustima… počinjem polako putovati gore i dole… uzbuđen si i počinješ da se pomeraš… ne… miruj… prebrzo će biti kraj… osećam da nećeš još dugo izdržati… osećam pritisak u tvojim lopticama… ne možeš više… na jeziku osećam tvoju tečnost i sisam je, sve što dolazi iz njega… polako dolaziš k sebi… do kraja poližem sve, kao da bih htela da ga umijem… skliznem na gore po tvom telu i nežno te grlim... ljubiš me… gledamo zvezde na jasnom nebu… naš jedini svedok je mesec.
Svemu mogu da odolim osim izazovu...

Post Reply

Return to “Književnost i jezik”