Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
-
Galieva
- Poneki mu pročitamo

- Status: Offline
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
Kada ti bog namjerno da neke snove da sanjaš stvari koje ti se dešavaju u realnosti i pogrešne korake koje činiš i upozorava te na vrijeme na neke stvari
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
...docaraj...Galieva wrote:Kada ti bog namjerno da neke snove da sanjaš stvari koje ti se dešavaju u realnosti i pogrešne korake koje činiš i upozorava te na vrijeme na neke stvari
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Galieva
- Poneki mu pročitamo

Neki događaji u stvarnosti mi dolaze u snove u i greške koje pravim u stvarnosti vezano za to mi dolaze u san i pojavljuju se upozorenja vezano za greške koje činim da na vrijeme stanem i razmislimo malo o svemu da li su neke stvari vrijedne toga.Pasaga wrote:...docaraj...Galieva wrote:Kada ti bog namjerno da neke snove da sanjaš stvari koje ti se dešavaju u realnosti i pogrešne korake koje činiš i upozorava te na vrijeme na neke stvari
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
Galieva wrote:Neki događaji u stvarnosti mi dolaze u snove u i greške koje pravim u stvarnosti vezano za to mi dolaze u san i pojavljuju se upozorenja vezano za greške koje činim da na vrijeme stanem i razmislimo malo o svemu da li su neke stvari vrijedne toga.Pasaga wrote:...docaraj...Galieva wrote:Kada ti bog namjerno da neke snove da sanjaš stvari koje ti se dešavaju u realnosti i pogrešne korake koje činiš i upozorava te na vrijeme na neke stvari
..jel tebi poznat pojam....interpukcijski znakovi....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Tako je to kada dodjes na forum,snovi postaju nocne more.Galieva wrote:Kada ti bog namjerno da neke snove da sanjaš stvari koje ti se dešavaju u realnosti i pogrešne korake koje činiš i upozorava te na vrijeme na neke stvari
Question everything.
-
Galieva
- Poneki mu pročitamo

Uredu profesore bosanskog jezika i gramatike ispravite me vi molim lijepo ipak je ovo ispit u pitanjuPasaga wrote:Galieva wrote:Neki događaji u stvarnosti mi dolaze u snove u i greške koje pravim u stvarnosti vezano za to mi dolaze u san i pojavljuju se upozorenja vezano za greške koje činim da na vrijeme stanem i razmislimo malo o svemu da li su neke stvari vrijedne toga.Pasaga wrote:...docaraj...Galieva wrote:Kada ti bog namjerno da neke snove da sanjaš stvari koje ti se dešavaju u realnosti i pogrešne korake koje činiš i upozorava te na vrijeme na neke stvari...
..jel tebi poznat pojam....interpukcijski znakovi....
-
Galieva
- Poneki mu pročitamo

Čekaj rethna sada sam na času čekam profesora počinje lekcija ipak on najbolje znarethna wrote:Tako samo odbrusi,ne daj se zajebavat
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40955 times
- Been thanked: 27512 times
Gali eno mu tackica u gacamaGalieva wrote:Čekaj rethna sada sam na času čekam profesora počinje lekcijarethna wrote:Tako samo odbrusi,ne daj se zajebavat
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Da je došo brat i da mi je donio poderanu košulju koju moram zakrpati. Imala sam puno konaca ali nisam mogla naći pravi
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Pa ni nemoj pričat, samo nam pismeno opiši, piši nam ćutke. Može i tamo na pdf sex ako te sram ovdje.
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4092 times
- Been thanked: 4191 times
obično ne pamtim ali ovo je bilo karakteristično ... beloglavog orla kako mi sleće na terasu, u kljunu nosi granu orhideje 
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
Navodno da ljudska psiha ima nekakvu vrstu "obrambenog mehanizma" pa tako sve što je "prestrašno", prestresno da bi procesuirala bez psihičkih posljedica jednostavno automatski potisne u podsvijest da toga ne budemo svjesni. Ponekad nam možda snovi budu toliko stravični, stresni, pa kao takvi jednostavno budu potisnuti u podsvijest zbog čega ih se ne sjećamo po buđenju.
Možda bi ovo neko psihološke struke mogo bolje objasnit, nemojte mi zamjerit što sam neuk.
---
Bjeloglavi orao ti se gnijezdi na terasi.
Značenje:
"Zatrudnit ćeš sa starijim, sijedim muškarcem kljukatoga nosa!" (možda čak i ne zatrudniš s njim ako mu je u snu glava previše bila bijela al ćeš svejedno nečija jaja snositi i na njima se gnijezditi)
Možda bi ovo neko psihološke struke mogo bolje objasnit, nemojte mi zamjerit što sam neuk.
---
Značenje:
"Zatrudnit ćeš sa starijim, sijedim muškarcem kljukatoga nosa!" (možda čak i ne zatrudniš s njim ako mu je u snu glava previše bila bijela al ćeš svejedno nečija jaja snositi i na njima se gnijezditi)
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4092 times
- Been thanked: 4191 times
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
Rijetko sanjam...a snovi su nista nego refleksija trenutnih osjecanja.Mogao bih veceras Kolindu sanjati
Nisam se umio otkad me poljubila...i necu jos dugo.Tusiracu se bez da skvasim lice...ujutro se necu umivati.Koli
Nisam se umio otkad me poljubila...i necu jos dugo.Tusiracu se bez da skvasim lice...ujutro se necu umivati.Koli
Cilj mi je bio nasmijati te. Dobro je prošlo. U zadnje vrijeme rijetko tko razumije šalu.srculence7 wrote:
o sunac ti ljubim...ken jo wrote:Navodno da ljudska psiha ima nekakvu vrstu "obrambenog mehanizma" pa tako sve što je "prestrašno", prestresno da bi procesuirala bez psihičkih posljedica jednostavno automatski potisne u podsvijest da toga ne budemo svjesni. Ponekad nam možda snovi budu toliko stravični, stresni, pa kao takvi jednostavno budu potisnuti u podsvijest zbog čega ih se ne sjećamo po buđenju.
---
Značenje:
Izgleda da samo ja sanjam a ne sanjam baš često.
Uh usnih ja noćas da se udajem za bivšeg.
Pun stol je bio hrane a preko kapije sam vidjela da izviruje bivša kolegica. Zvala sam ju da dođe jesti a ona se nećkala.
Kad je došla do stola bilo je odjednom malo hrane ali ipak dovoljno. Sjećam se da su bili i feferoni.
Moja mama je u jednom kotliću zajedno pekla i šnicle i kuhala jaja i to mi je bilo čudno.
Otvorila sam neki omar i vidjela burme koje su zahrđale.
Uzela sam manju i odvojila.
Vratila sam se za stol i pomislila - E nećeš ---
Šta li bi Freud reko na ovo..ili ovaj naš momak tu što tumači snove
Uh usnih ja noćas da se udajem za bivšeg.
Pun stol je bio hrane a preko kapije sam vidjela da izviruje bivša kolegica. Zvala sam ju da dođe jesti a ona se nećkala.
Kad je došla do stola bilo je odjednom malo hrane ali ipak dovoljno. Sjećam se da su bili i feferoni.
Moja mama je u jednom kotliću zajedno pekla i šnicle i kuhala jaja i to mi je bilo čudno.
Otvorila sam neki omar i vidjela burme koje su zahrđale.
Uzela sam manju i odvojila.
Vratila sam se za stol i pomislila - E nećeš ---
Šta li bi Freud reko na ovo..ili ovaj naš momak tu što tumači snove
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Nemam kad sanjati...